Μετά από χρόνια και καιρούς το ΤΟΠΕΚΟ- ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  ακόμη ψάχνει θέσεις για τους ωφελούμενους και συνεχίζει να μας κοροϊδεύει...

 

Έχουμε γράψει και γράψει για τα προγράμματα αυτά που συμμετέχει ο Δήμος μας και το μόνο που κάνουν είναι να "κερδίζουν" οι Φορείς!!!

 

Επιτέλους πότε θα σταματήσετε να παίζετε με τις ψυχές των  "ωφελουμένων"....

 

Αυτό έγινε προχθές....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΠ-ΕΚΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

με θέμα

ΠΡΟΟΔΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους Ωφελουμένους του προγράμματος Τοπ-ΕΚΟ του Δήμου Ηλιούπολης για τη συμμετοχή τους σε Ενημερωτική Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, ώρα 10:00 ~13:00
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης. Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου & Ματ. Αντύπα, τηλ. 210 9929201 Ηλιούπολη.
Σκοπός της Συνάντησης αποτελεί η ενημέρωση των Ωφελουμένων για την πρόοδο της Δράσης και για την δυνατότητα και τις προϋποθέσεις επιδότησής τους στα πλαίσια του νέου προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ. «Επιχειρηματική Ευκαιρία» το οποίο απευθύνεται σε ενδιαφερομένους για Ίδρυση Ατομικών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων καθώς και Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.).

 

Και μετά έχουμε και αυτό: 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

με θέμα

ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΠ-ΕΚΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Η πρόσκληση απευθύνεται στις Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ηλιούπολης για τη συμμετοχή τους σε Ενημερωτική Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 14:00 ~17:00
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης. Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου & Ματ. Αντύπα, τηλ. 210 9929201 Ηλιούπολη.
Σκοπός της Συνάντησης αποτελεί η ενημέρωση των Επιχειρήσεων για την δυνατότητα και τις προϋποθέσεις επιδότησής τους στα πλαίσια του προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ. «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων ΤοπΣΑ ? ΤοπΕΚΟ», όπως ισχύει (ΦΕΚ 439 Β/24-2-2014), καθώς και επί της διαδικασίας υποβολής των σχετικών αιτήσεων.

Οι εν λόγω ωφελούμενοι αποτελούνται από πολίτες του Δ. Ηλιούπολης, διαθέτουν εργασιακή εμπειρία, έχουν επιπρόσθετα επιμορφωθεί στα πλαίσια του προγράμματος και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Η επιχορήγηση καλύπτει ένα σημαντικό μέρος του μισθολογικού κόστους των ανέργων του προγράμματος που θα προσληφθούν (375~450? ανά μήνα για 25 ημέρες πλήρους απασχόλησης ανά μήνα και για διάρκεια τεσσάρων μηνών), ενώ στις επιχειρήσεις που θα προβούν σε προλήψεις, προσφέρονται δυνατότητες και δωρεάν παροχές...

 

Οι σκέψεις, τα σχόλια και ότι άλλο σκεφτείτε δικά σας... Καλό Σαββατοκύριακο....

Προβλήθηκε 875 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.