ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ? ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ MONSANTO, ΤΗΣ TEVA ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ,


Φραγμό εβαλε το ΣτΕ για ακομα μια φορά στους ντήλερς των εθνοκτονων πολιτικών για την υγεία. Τόσο η αποφαση όσο και η ανακοινωση του ΠΙΣΩ, θα πρεπει να προβληματίσουν σοβαρά τον κύριο Βορίδη, αφού αν δεν αποκαλύψει τωρα ποιός προωθεί αυτά τα δόλια μέτρα, αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη.
Το ίδιο θα ισχύσει βέβαια και με το πρωτοφανές μετρό που υποχρεώνει τα ασφαλιστικά ταμεία να αποζημιώνουν μονο συγκεκριμένα, ανώνυμα γενοσημα, ούτε καν το ισόποσο εαν πρόκειται για επώνυμο φάρμακο? Εδώ ειναι σαφές οτι κάποιοι λειτουργούν ως ντήλερς των αδηφάγων πολυεθνικών, προφανέστατα οχι με το αζημίωτο.
Όσο για την δημοσιογραφική σιωπή; Θα είχε τεράστιο ενδιαφερον να δουμε ποιοι είχαν διαχρονικά στο απυρόβλητο τους Λοβερδους και ποιοι έβγαζαν λεφτα με περίεργες συμβάσεις ?μαεστρικά? δοσμένες μεσα απο το υπουργείο!

Διαβάστε την ανακοινωση του ΠΙΣ:

«Χαιρετίζουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία αναστέλλεται η εφαρμογή της υπουργικής απόφασης του Υπουργού Υγείας για το πλαφόν συνταγογράφησης. Η απόφαση δικαιώνει για δεύτερη φορά τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο για την προσφυγή του και διασφαλίζει την περίθαλψη του ελληνικού λαού, αλλά και το δικαίωμα των ιατρών να λειτουργούν με βάση την ιατρική δεοντολογία και τις πραγματικές ανάγκες των ασθενών τους. Θεωρούμε ότι είναι πλέον η ώρα που το Υπουργείο Υγείας οφείλει να θέσει άμεσα σε εφαρμογή τα διαγνωστικά και θεραπευτικά πρωτόκολλα, τα οποία οδηγούν σε ουσιαστικό και αποτελεσματικό εξορθολογισμό τη δημόσια φαρμακευτική δαπάνη».   

olympia spyr από http://pitsirikidotnet.gr/

Προβλήθηκε 818 φορές

ΑΜΕΑ: Έρχονται τα ''ψηφιακά ΚΕΠΑ'' και η Κάρτα Αναπηρίας

Την πλήρη ψηφιοποίηση –με ταυτόχρονη απλοποίηση- της διαδικασίας πιστοποίησης αναπηρίας, δηλαδή τη δημιουργία «ψηφιακών ΚΕΠΑ» καθώς και την θέσπιση του πλαισίου για την Κάρτα Αναπηρίας προβλέπει –μεταξύ άλλων- τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Αλλάζουν όλα στις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ με τα κρούσματα - Μία φορά την εβδομάδα και όχι καθημερινά

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Παρασκευή 08/07/2022, ο ΕΟΔΥ θα κοινοποιεί έκθεση, με τα διαθέσιμα επιδημιολογικά δεδομένα της λοίμωξης COVID-19 σε εβδομαδιαία βάση, ήτοι κάθε Παρασκευή.

Docline: ''24ωρη Παροχή Ιατρικής Περίθαλψης κατ΄οίκον''

Η Docline παρέχει υψηλές ιατρικές υπηρεσίες κατ΄ οίκον μέσα από ένα οργανωμένο και εξειδικευμένο ιατρικό δίκτυο. Το 24ώρο κέντρο μας σας παρέχει καθοδήγηση με ασφάλεια και ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση για την εξυπηρέτηση ή ακόμα και για τον προγραμματισμό ιατρικών πράξεων.