Προσβολή της συλλογικής μνήμης, χαρακτηρίζει πλήθος φορέων τη δίωξη του πρώην δήμαρχου Καισαριανής Σπύρου Τζόκα και σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου του 2009 για τη κατασκευή του μνημείου Εθνικής Αντίστασης στο χώρο του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής.

Αναβολή για τις 20 Μαΐου του 2015 έλαβε η δίκη του κ. Τζόκα που ξεκίνησε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, μετά από μήνυση της Πανελλήνιας Σκοπευτικής Εταιρίας.

Η παράταξη "Δύναμη Ζωής" πραγματοποίησε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια. "Μετατρέψαμε έναν σκουπιδότοπο σε ένα κόσμημα: το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" δήλωσε χθες στο Κόκκινο ο νυν αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, Σπύρος Τζόκας.

Στο χώρο αυτό εκτελέστηκαν 200 Κομμουνιστές, στην μνήμη των οποίων πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ με τεράστια επιτυχία μια θεατρική και μουσική παράσταση που διοργάνωσε ο 105,5 στο ΚΟΚΚΙΝΟ.

από: Η Αυγή.

Προβλήθηκε 1062 φορές

Γιάννης Καλλιάνος: Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό του γραφείο στην Αργυρούπολη

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν και πυροδότησαν χθες στη 01:00 τα ξημερώματα εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό του γραφείο, στη Λεωφόρο Αλίμου στην Αργυρούπολη.