Καλλιθέα: Εμπρησμός σε τρία βανάκια των ΕΛΤΑ τα ξημερώματα

Στα πέριξ 13 Δεκεμβρίου 2024

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής (13.12.2024) στην Καλλιθέα, καθώς άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε τρία βανάκια των ΕΛΤΑ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες έφτασαν το σημείο, περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό τα τρία οχήματα και προκάλεσαν εμπρησμό. Το αποτέλεσμα ήταν τα βαν των ΕΛΤΑ να καταστραφούν ολοσχερώς. Μάλιστα, από τη φωτιά υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές κι ένα παρακείμενο σταθμευμένο όχημα.

Οχτώ πυροσβέστες με 3 οχήματα έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να σβήσουν την πυρκαγιά, πριν αυτή επεκταθεί.

Την προανάκριση ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια, ενώ κάνει έρευνες για βίντεο από κάμερες της περιοχής όπου ενδεχομένως να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών πριν και μετά τον εμπρησμό.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 5100 φορές

Άγιος Δημήτριος: 4 διαρρήκτες τραυμάτισαν αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταδίωξης - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

Οι διαρρήκτες στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους, όμως εγκλωβίστηκαν και τότε παρέσυραν τις δύο μηχανές τραυματίζοντάς τους αστυνομικούς

Αλλαγές στη Γραμμή 2 του Μετρό από αύριο Τρίτη - Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα

Οι σταθμοί Νέος Κόσμος, Άγιος Ιωάννης και Δάφνη θα κλείνουν από τις 21:40 - Ειδική λεωφορειακή γραμμή θα εξυπηρετεί το κοινό στο τμήμα Συγγρού Φιξ – Άγιος Δημήτριος - Μέχρι πότε θα ισχύσουν οι αλλαγές