Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (09.01.2022) στην Καλλιθέα, όπου οχτώ αστυνομικοί, ένα πλήρωμα της Άμεσης Δράσης, δύο μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. καθώς και ένα περιπολικό της Τροχαίας, προσπαθούσαν επί πέντε ώρες να… συλλάβουν ένα σκύλο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, έλαβαν σήμα στις 15:50, ότι ένας ιδιοκτήτης σκύλου, αδυνατούσε να τον ελέγξει και ήταν επικίνδυνος.

Φτάνοντας στο σημείο, τον είδαν στην αυλή του ισόγειου διαμερίσματος. Επρόκειτο, για ένα σκύλο, ράτσας Κάνγκαλ Τουρκίας, που θεωρείται ότι έχει το πιο δυνατό δάγκωμα στον κόσμο.  

Ο ιδιοκτήτης του προειδοποίησε τους αστυνομικούς ότι υπήρχε κίνδυνος και έπρεπε να ειδοποιήσουν κάποια φιλοζωική να τον πάρει. 

Οι αστυνομικοί έκλεισαν τον δρόμο, με στόχο να μην περνάει κανείς μπροστά από το σπίτι, καθώς σε κοντινή απόσταση υπήρχαν πάρκα, όπου έπαιζαν μικρά παιδιά, ενώ χρειάστηκε οι ίδιοι να επικοινωνήσουν με τον Δήμο έτσι ώστε να πάει κάποιος ειδικός, προκειμένου να παραλάβει το σκυλί.

Ωστόσο, εκείνο κατάφερε και πήδηξε την περίφραξη με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προσπαθούν επί ώρες να το απασχολήσουν, για να μην φύγει και επιτεθεί.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο ένας αντιδήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας και στις 19.20, εμφανίστηκε άνθρωπος από την φιλοζωική στο Κορωπί, ο οποίος αν και προσπάθησε με λίγη τροφή, χρησιμοποιώντας το ειδικό μπαστούνι με το λάσο, να το πιάσει, δεν τα κατάφερε. Τελικά, χρειάστηκε και δεύτερο συνεργείο από την φιλοζωική.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 402 φορές

Καλλιθέα: Αστυνομικοί σκαρφάλωσαν σε μπαλκόνι για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε ηλικιωμένη

Δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σκαρφάλωσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας για να καταφέρουν να μπουν στο διαμέρισμα μιας ηλικιωμένης στην Καλλιθέα, ώστε να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχαν λάβει το αντίστοιχο σήμα.

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε βάρος ανηλίκων στη Γλυφάδα - Επτά συλλήψεις, οι έξι ανήλικοι

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα, έξι εκ των οποίων είναι ανήλικοι καθώς και πέντε κηδεμόνες των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους. Επιπρόσθετα στις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν περιλαμβάνονται ακόμα πέντε κηδεμόνες, οι οποίοι και αναζητούνται.

Άγιος Δημήτριος - Ειρηνοδρομία 2022: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή 15 Μαΐου.

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και από ώρα 8:00 έως 14:00, θα εφαρμοστούν ορισμένες αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε η Ειρηνοδρομία 2022 να διεξαχθεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ασφάλεια των δρομέων και με την ελάχιστη ταλαιπωρία στις μετακινήσεις των πολιτών.

''Αγκαλιά'' για τους άστεγους από τρεις δήμους της Αττικής (Ελληνικό-Αργυρούπολη, Βύρωνας, Καισαριανή)

Στόχος είναι αρχικά η συμβολή στην εξάλειψη του φαινομένου της έλλειψης στέγης και στη συνέχεια η προσπάθεια για επανένταξη των ατόμων αυτών στον κοινωνικό ιστό.