Η φωτογραφία είναι από κάδο στην Αργυρούπολη


Η φωτογραφία είναι από κάδο στην Ηλιούπολη

(Πατριάρχου Γρηγορίου και Ερυμάνθου, για να τον βρει εύκολα η υπηρεσία) Θυμόμαστε την προεκλογική δέσμευση της παράταξης του Δημάρχου για τον καθαρισμό των κάδων.

Επίσης στο ilioupolinews.gr και στο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ (εδώ) διαβάζουμε: 

''Πλύσιμο των κάδων υποχρεωτικά ανά τρίμηνο και τουλάχιστον δύο φορές τους καλοκαιρινούς μήνες

EΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Η πρώτη πλύση κάδου πραγματοποιήθηκε στις 13/9/2019.  

 Η δημοτική αρχή ισχυρίζεται πως η πλύση κάδων γίνεται με βάση συγκεκριμένο πρόγραμμα, ωστόσο αρκετοί δημότες υποστηρίζουν πως οι κάδοι στις γειτονιές τους δεν έχουν πλυθεί εδώ και αρκετό καιρό. 

Δεν διαθέτουμε επαρκή στοιχεία για να τεκμηριώσουμε τι ισχύει και είμαστε εν αναμονή απαντήσεων''.

Εντέλει καθαρίζονται ή όχι οι κάδοι, και αν ναι ένα αυτοκόλλητο δεν μπορεί να μπει έτσι ώστε να διαβάζουμε πότε καθαρίστηκε και πλύθηκε τελευταία; 

Αν δεν θέλετε σε μας,  απαντήστε στο ilioupolinews.gr.

Θα το διαβάσουμε από εκεί...

Προβλήθηκε 451 φορές

Υπουργέ στο Τόκιο όλα καλά: Θοδωρής Ιακωβίδης: ''Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, επειδή ξέρει την κατάστασή σου''.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα αποτελέσουν το κύκνειο άσμα στην καριέρα του Θοδωρή Ιακωβίδη, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής, εμφανώς συγκινημένος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την άρση βαρών μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στη διοργάνωση.

Ποιος είναι ο αξιωματικός της Αστυνομίας που καταπατά τα δημοκρατικά δικαιώματα και την ιδιωτική περιουσία; (Video)

Στην επιστροφή του από τις τριήμερες διακοπές του στο Costa Navarino ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να δώσει μια «αίσθηση» εργασίας και έτσι κινητοποίησε όλες τις δυνάμεις της περιοχής για τις επισκέψεις του ώστε να εμφανιστεί ως ο «αρεστός του λαού».