Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, 27 και 28.09.2025, στο κέντρο της Αθήνας λόγω του ''Greece Race for the Cure 2025''

Ασφαλιστικά και όχι μόνο 26 Σεπτεμβρίου 2025

Δυσκολίες αναμένονται στην κυκλοφορία το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου και περιπάτου «Greece Race for the Cure 2025».

Η Τροχαία θέτει σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα επηρεάσουν βασικές λεωφόρους και οδούς.

Σάββατο 27/9/2025

  • Από τις 00:00 θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία στις δύο δεξιές λωρίδες της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα από την οδό Σουρή έως τη Λ. Βασ. Σοφίας.

Κυριακή 28/9/2025

      • Από τις 07:00 έως τις 13:00 θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία στη Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα.
      • Από τις 00:00 έως τις 13:00 θα υπάρξουν σταδιακές διακοπές κυκλοφορίας στις εξής οδούς και λεωφόρους:

Κύρια σημεία αποκλεισμού

      • Λ. Συγγρού (Αθ. Διάκου έως Λ. Βασ. Αμαλίας, ρεύμα προς Σύνταγμα)
      • Λ. Βασ. Όλγας (σε όλο το μήκος)
      • Αθ. Διάκου (προς Λ. Συγγρού)
      • Λ. Βασ. Σοφίας (Αμαλίας έως Ζαχάρωφ, και στα δύο ρεύματα)
      • Λ. Βασ. Κωνσταντίνου (ολόκληρο το ρεύμα προς Αρδηττού και τμήμα Σπ. Μερκούρη – Βασ. Σοφίας)
      • Ηρ. Αττικού (σε όλο το μήκος)
      • Βασ. Γεωργίου Β΄ (σε όλο το μήκος)
      • Μελεάγρου, Αραβαντινού, Κλεάνθους (σε τμήματα τους)
      • Ακαδημίας (από Χαρ. Τρικούπη έως Βασ. Σοφίας)

Παράλληλα, θα απαγορεύεται η κάθετη διέλευση οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής, εκτός από τους ελεγχόμενους κόμβους:

      • Λ. Βασ. Σοφίας – Ρηγίλλης
      • Λ. Βασ. Κωνσταντίνου – Βασ. Γεωργίου Β΄

Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση από το κέντρο της Αθήνας και να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές.

www.alfavita.gr

Προβλήθηκε 1648 φορές
Απεργία Τετάρτη 13 Μαΐου: Ποιοι απεργούν, τι αλλάζει σε Δημόσιο, σχολεία και ΜΜΜ - Παραλύει η Ελλάδα

Σε απεργιακό κλοιό αναμένεται να βρεθεί η χώρα την Τετάρτη 13 Μαΐου 2026, καθώς η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία, με σημαντικές επιπτώσεις στη λειτουργία του Δημοσίου και ευρύτερων υπηρεσιών.

Συγκρότηση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου - Νέο Προεδρείο και νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Συγκροτήθηκε σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου 2026, σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, όπως αυτό προέκυψε από τις διαδικασίες του 40ού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, με την εκλογή του νέου Προεδρείου και τη διαμόρφωση της νέας σύνθεσης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αξιολόγηση: Παράνομη κρίθηκε η απεργία-αποχή -Τι απαντά η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σήμερα, Δευτέρα 20 Απριλίου 2026 αργά το μεσημέρι, με αποφάσεις καρμπόν κρίθηκαν παράνομες, όλες οι κινητοποιήσεις για απεργία-αποχή που είχε αποφασίσει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για μια σειρά Ομοσπονδίες του Δημοσίου μεταξύ αυτών και η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.