Μακελειό στη Γλυφάδα: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Στα πέριξ 12 Φεβρουαρίου 2024

Φωτογραφίες και βίντεο: Νίκος Χριστοφάκης

Απανωτοί πυροβολισμοί ακούστηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας (12/2), στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, ο δράστης, πρώην εργαζόμενος της εταιρείας εισέβαλε στο κτήριο και πυροβόλησε εναντίον πρώην συναδέλφων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς, ενώ ο δράστης ο οποίος ειναι Αιγύπτιος, πρώην εργαζόμενος στην ίδια εταιρεία, στη θέση του επιστάτη, ταμπουρώθηε στο κτήριο και πριν εισβάλουν τα ΕΚΑΜ, κατέφυγε στο υπόγειο, όπου και αυτοκτόνησε.

Το κτήριο βρίσκεται στην οδό Αρτεμισίου 2 και ο δράστης αιγυπτιακής καταγωγής είναι 70 ετών.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», ο δράστης ήταν χρόνια εργαζόμενος στην ναυτιλιακή, στη θέση του επιστάτη, αλλά είχε απολυθεί.

Τα ΕΚΑΜ εισέβαλαν στην εταιρεία αναζητώντας τον δράστη, ο οποίος ήταν ταμπουρωμένος και οπλισμένος στον δεύτερο όροφο.

Μάλιστα, απελευθέρωσαν δύο γυναίκες, τις οποίες ο δράστης είχε κλειδώσει μέσα στην τουαλέτα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι άνδρες των ΕΚΑΜ, που βρίσκονταν εντός του κτηρίου, είδαν τρεις ανθρώπους ξαπλωμένους στο πάτωμα, οι οποίοι είναι ακίνητοι.

Από τους πυροβολισμούς, έπεσαν νεκροί και οι τρείς.

Πρόκειται για δύο άνδρες και μια γυναίκα..

Ο δράστης εισέβασε με την κραμπίνα στην εταιρεία, από το πάρκινγκ και κατά την είσοδο του είπε ότι «πάει μέσα για αν καθαρίσει».

Ανέβηκε στον πρώτο όροφο, όπου πυροβόλησε δύο εργαζόμενους και μετά ανέβηκε στον δεύτερο, όπου πυροβόλησε νεαντίον μιας γυναίκας.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αυτοκτόνησε και εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου.

Λόγω της επιχείρησης, η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στα ακόλουθα σημεία:

Λ. Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ,

Λ. Καραμανλή και Καλυψούς,

Αρτεμισίου και Ροντήρη.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, τα ΕΚΑΜ και τουλάχιστον τρία ασθενοφόρα.

Φωτό και βίντεο δείτε στο: www.zougla.gr

Προβλήθηκε 914 φορές

Άγιος Δημήτριος: Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες των γυναικών που εξέδιδε ο 42χρονος-  Η ανήλικη με τα 10 ραντεβού και οι βασανισμοί της εγκύου

Ο 42χρονος μαστροπός απειλούσε νεαρή κοπέλα ότι θα βλάψει τις γάτες της, εκμεταλλευόταν την ευαλωτότητα των θυμάτων του και τα εξανάγκαζε να πρωταγωνιστήσουν σε ταινίες πορνό και να συνευρεθούν με τον ίδιο αλλά και με πελάτες

Θρίλερ στον Νέο Κόσμο: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε διαμέρισμα και διπλά τους μια καραμπίνα - Η γυναίκα έχει πυροβοληθεί στον θώρακα

Νεκροί βρέθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο το βράδυ της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου με την γυναίκα να βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση.