Κάθισα στην άκρη του κρεβατιού κοιτώντας την και με τις πέντε μου αισθήσεις μαγεμένες.
Ένας ηλικιωμένος δημοσιογράφος, όταν γίνεται ενενήντα χρονών, αποφασίζει να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό του: μια νύχτα με μια έφηβη παρθένα.
Η πιο φημισμένη και καπάτσα πατρόνα της πόλης τού βρίσκει αυτό που ζητάει.
Αλλά, αντί για μια μικρούλα πόρνη που θα τον αναζωογονήσει, ο ήρωάς μας συναντά μια Ωραία Κοιμωμένη, που θα του πάρει τα μυαλά.
Και συνειδητοποιεί ότι μπορεί κανείς να πεθάνει στ’ αλήθεια από βαθύ, βασανιστικό, παράφορο έρωτα, σαν αυτόν που νιώθει τώρα ο ίδιος για πρώτη φορά στη ζωή του…
''Ένα βιβλίο για την εφήμερη σάρκα και τον παντοτινό έρωτα, με τη γοητευτική φωνή, τον αισθησιασμό και τη διεισδυτική ματιά του μεγάλου Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες''.
Δροσερό, όλο άρωμα, το σορμπέ κεράσι είναι από τα πιο ωραία ελαφριά γλυκίσματα του καλοκαιριού και λειτουργεί άριστα και ως επιδόρπιο όταν η θερμοκρασία παίρνει την ανιούσα.
Μερικά κολοκυθάκια, ένα ματσάκι γλιστρίδα και ένα κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι θέλουμε για αυτή την ελαφριά, όλο δροσιά σαλάτα που ετοιμάζεται στο πι και φι.
Έχουμε αυγά, ντομάτες, κρεμμύδι και φέτα; Φτιάχνουμε στο πι και φι μια ωραία στραπατσάδα. Την πασπαλίζουμε με λίγο θρούμπι όπως κάνουν στο καφενείο του Σαρανταυγά και γίνεται ακόμη ωραιότερη.