Κάθισα στην άκρη του κρεβατιού κοιτώντας την και με τις πέντε μου αισθήσεις μαγεμένες.
Ένας ηλικιωμένος δημοσιογράφος, όταν γίνεται ενενήντα χρονών, αποφασίζει να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό του: μια νύχτα με μια έφηβη παρθένα.
Η πιο φημισμένη και καπάτσα πατρόνα της πόλης τού βρίσκει αυτό που ζητάει.
Αλλά, αντί για μια μικρούλα πόρνη που θα τον αναζωογονήσει, ο ήρωάς μας συναντά μια Ωραία Κοιμωμένη, που θα του πάρει τα μυαλά.
Και συνειδητοποιεί ότι μπορεί κανείς να πεθάνει στ’ αλήθεια από βαθύ, βασανιστικό, παράφορο έρωτα, σαν αυτόν που νιώθει τώρα ο ίδιος για πρώτη φορά στη ζωή του…
''Ένα βιβλίο για την εφήμερη σάρκα και τον παντοτινό έρωτα, με τη γοητευτική φωνή, τον αισθησιασμό και τη διεισδυτική ματιά του μεγάλου Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες''.
Η σεφ δίνει γεύση και χρώμα στα σουβλάκια κοτόπουλου με μια πικάντικη κρέμα ψητής πιπεριάς Φλωρίνης με ταχίνι και αμύγδαλο – δοκιμάστε τη, τους πάει πολύ!
Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026, η ημέρα έχει μια ενδιαφέρουσα εναλλαγή: ξεκινά με πιο ανάλαφρη, κοινωνική διάθεση, ενώ όσο περνούν οι ώρες γίνεται πιο συναισθηματική και εσωστρεφής.
Η σημερινή ημέρα φέρνει μαζί της μια πιο ήρεμη, ώριμη και πρακτική ενέργεια, βοηθώντας μας να αφήσουμε πίσω την ένταση και να επικεντρωθούμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία.