Ναυάγησε το deal εξαγοράς της Ηλιούπολης. Παραιτήθηκε ο πρόεδρος, Αντώνης Τσιλήρας

Εντός των τειχών 08 Οκτωβρίου 2025

Παρότι φαινόταν θέμα χρόνου, τελική οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης της Ηλιούπολης με την εταιρεία Aitherium Green Solutions για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών ναυάγησαν.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του συλλόγου της Αττικής, Αντώνης Τσιλήρας δήλωσε την παραίτησή του:

«Μετά τη μη επίτευξη συμφωνίας για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ηλιούπολη, από την εταιρία Aitherium Green Solutions, λόγω υπαναχώρησης των μετόχων της ΠΑΕ, ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας κι εύχομαι καλή συνέχεια με επιτυχίες».

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηλιούπολη, Αντώνης Τσιλήρας, δηλώνει την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου και μέλους του ΔΣ, για προσωπικούς λόγους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για τον μέχρι πρότινος πρόεδρο.

www.fosonline.gr

Προβλήθηκε 701 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.