Ο καιρός την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 15 Φεβρουαρίου 2025

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16-02-2025
Κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με βροχές αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, την Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραρικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ιόνιο και τα νότια ηπειρωτικά, όπου πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές, βαθμιαία στην Κρήτη και κατά διαστήματα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τις βραδινές ώρες ο καιρός στα δυτικά πρόσκαιρα θα βελτιωθεί, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν.
Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε βορειοανατολικούς. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοανατολικά και θα φτάσει στα βόρεια τους 11 με 13 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 15 με 17 και κατά τόπους στα νοτιοανατολικά τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Προβλήθηκε 830 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.