Ο Κεντρικός Υμηττός ενισχύεται με μία ψηφιακή οθόνη του ΣΠΑΥ στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 15 Μαρτίου 2023

Ο Κεντρικός Υμηττός ενισχύεται με μία ακόμα ψηφιακή οθόνη του ΣΠΑΥ, από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με στόχο την καθημερινή ενημέρωση του κοινού για την προστασία του βουνού και την επικοινωνία του ημερήσιου χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς κατά την επόμενη αντιπυρική περίοδο.

Η οθόνη τοποθετήθηκε στον Δήμο Ηλιούπολης, στο τέρμα της Λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου, δίπλα από το πυροφυλάκιο της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης στο σημείο όπου καθημερινά εισέρχεται στον Υμηττό μεγάλος αριθμός περιπατητών.


Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν νέες ψηφιακές οθόνες του ΣΠΑΥ σε όλους τους Δήμους γύρω από τον Υμηττό.

https://spay.gr

Προβλήθηκε 593 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.