ΜΑΝΟΣ ΖΕΡΔΕΒΑΣ

Ξεκινώντας το πόλο δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάσω στο σημείο που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή.

Οι πρώτες μου επαφές με το άθλημα έγιναν στο κολυμβητήριο της πόλης μας και όλα ξεκίνησαν με την βοήθεια των προπονητών μου που με έκαναν να αγαπήσω αυτό που κάνω.

Τα πρώτα χρόνια κάθε προπόνηση αποτελούσε διασκέδαση και νομίζω αυτό έπαιξε τεράστιο ρόλο όταν άρχισε να δυσκολεύει ο συνδυασμός αθλητισμού και σχολείου.

Μετά από κάποια χρόνια πήρα μεταγραφή για τον Ναυτικό Όμιλο της Βουλιαγμένης όπου τα πράγματα ξεκίνησαν να είναι πιο επαγγελματικά από την πρώτη χρονιά.

Εκεί έμαθα να διαχειρίζομαι την πίεση και να απολαμβάνω τα οφέλη του πρωταθλητισμού μαθαίνοντας έννοιες που θα με ακολουθούν όλη μου την ζωή .


Το 2021 με τους συμπαίκτες μου καταφέραμε κάτι σπουδαίο για τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και για την Ελλάδα γενικότερα κατακτώντας το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο σε ομαδικό άθλημα .

Αυτή η διάκριση είναι ο λόγος όλων αυτών των θυσιών που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια και είναι μια ανάμνηση που θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό μου.

Γυρνώντας από τους Ολυμπιακούς αγώνες έγιναν κάποιες συζητήσεις που αφορούσαν την μετονομασία του κολυμβητηρίου της πόλης μας με το όνομα μου.

Όταν το έμαθα, συγκινήθηκα και εγώ και η οικογένεια μου.

Ήταν κάτι τόσο μεγάλο για μένα που δεν μπορούσα να το πιστέψω.


Δυστυχώς αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα και είναι κάτι που συνεχίζει να γυρνάει στο μυαλό μου χωρίς να έχω σταματήσει να ελπίζω για αυτό.

Μετά από συζητήσεις με τον Δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο Στάθη ευελπιστώ στην συγκεκριμένη ενέργεια και μπορώ να πω ότι από τις πρώτες μου κουβέντες μαζί του φάνηκε η προθυμία του να αλλάξει τα πράγματα όχι μόνο στο συγκεκριμένο κομμάτι αλλά και για την πόλη μας γενικότερα.

Προβλήθηκε 992 φορές

Βασίλης Σακελλάρης - υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ν.Δ.

Ο Βασίλης Σακελλάρης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1993. Είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με μεταπτυχιακό στα Οικονομικά και τη Διοίκηση του τομέα Υποδομών από το University College London.

Το διήγημα της Πέμπτης: ''Χωρίς στεφάνι'' του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

Ένα διήγημα που μπορεί να ταιριάζει με αυτό που αποκαλούμε «ατμόσφαιρα των ημερών», όμως θίγει ζητήματα της κοινωνίας μας διαχρονικά, κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος που τα προσεγγίζει ο μεγάλος Παπαδιαμάντης…