Παλαιό Φάληρο: Σοβάδες έπεσαν για τρίτη φορά από πολυκατοικία στο πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου

Στα πέριξ 03 Φεβρουαρίου 2026

Ακόμα ένα επικίνδυνο περιστατικό συνέβη χθες (2/2/2026) στο Παλαιό Φάληρο, κι όχι για πρώτη φορά, όπως ενημερώνουν κάτοικοι της περιοχής, αφού σοβάδες έπεσαν από πολυκατοικία που βρισκόταν σε πολυσύχναστο σημείο.

Συγκεκριμένα χθες λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, σοβάδες έπεσαν για τρίτη φορά από πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου, και από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Η συγκεκριμένη πολυκατοικία βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

Κάτω από την πολυκατοικία μάλιστα υπάρχει και μία καφετέρια που εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτή και υπήρχε κόσμος.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, πρόκειται για την τρίτη φορά και ευτυχώς δεν έχει υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 3389 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια