Απόσπασμα από το πρακτικό της (ΠΑΟΔΗΛ)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ»

13ης Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στις 9 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ., ύστερα από την υπ’ αριθ. Πρωτ. 1538/5-11-2020 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλου, που επιδόθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τo αρ. 67 του Ν. 3852/2010 και το άρθρο 95 του Ν.3463/2006 (Δ.Κ.Κ.).

--------------------------------------

Αρ. Απόφασης: 90/2020 Θέμα: Έγκριση παράτασης σύμβασης παραχώρησης των εγκαταστάσεων του Α΄ Κλειστού Γυμναστήριου Ηλιούπολης, για Πρόγραμμα Δημιουργικής & Αθλητικής Απασχόλησης Παιδιών

Ο Πρόεδρος, κος Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, έθεσε υπόψη του διοικητικού συμβουλίου τα εξής: Κατόπιν του αιτήματος με αρ. πρωτ.: 1523/02-11-2020, εισηγούμαστε την έγκριση παράτασης σύμβασης παραχώρησης των εγκαταστάσεων του Α΄ Κλειστού Γυμναστήριου Ηλιούπολης, για την Οργάνωση και Διεκπεραίωση των «Camps Δημιουργικής & Αθλητικής Απασχόλησης Παιδιών», για τις περιόδους «Χριστούγεννα 2020», «Πάσχα 2021», «Καλοκαίρι 2021», «Χριστούγεννα 2021», υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού - Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης ¨Γρ. Γρηγορίου¨.

Τα προγράμματα και για όσο καιρό θα διαρκέσει η πανδημία, θα είναι προσαρμοσμένα σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και τους Περιορισμούς που ισχύουν ανάλογα με τη περίοδο που το ιικό φορτίο είναι σε υψηλά επίπεδα στην ατμόσφαιρα.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Το πρόγραμμα αθλητικής και δημιουργικής απασχόλησης του Ν.Π. απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 14 ετών και περιλαμβάνει δραστηριότητες με εκπαιδευτικό, παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα στις κάτωθι εγκαταστάσεις:

Σάλα Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο, Αίθουσες Α΄ Κλειστού Γυμναστηρίου, Περιβάλλοντας χώρος Α΄ Κλειστού Γυμναστηρίου, Γ΄ Κλειστό Γυμναστήριο (μπαλόνι)

Οι δραστηριότητες που θα πρέπει, κατ΄ελάχιστον, να πραγματοποιούνται είναι οι εξής:

Δράσεις Αθλητικής Απασχόλησης: όπως ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Ρυθμική, Ενόργανη, Τένις, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ, κα ή τα λιγότερο γνωστά Τραμπολίνο, Τοξοβολία, Μπάντμιντον, Μπέιζμπολ, Σόφτμπολ, Χόκεϊ, κα.

Δράσεις Δημιουργικής Απασχόλησης: Διαδραστικά Παιχνίδια, Μουσικοκινητική Αγωγή, Μουσική, Εικαστικά, Θεατρικό Παιχνίδι, Παραστάσεις Καραγκιόζη, Παρασκευή Παγωτού και Μαλλί της Γριάς

Εκπαιδευτικά Βιωματικά Προγράμματα: Μικροί Αρτοποιοί, Μικροί Ζαχαροπλάστες, Μικροί Μάγειρες, Μικροί Μελισσοκόμοι, Μικροί Οικολόγοι, Μικροί Κηπουροί, Μικροί Αρχαιολόγοι Μικροί Κατασκευαστές κ.α.

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις - Ψυχαγωγικές Εκδρομές: Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα στο Βουνό, Επίσκεψη σε Μουσεία κ.α.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Οι περίοδοι οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στο προγραμματισμό για την οργάνωση και διεκπεραίωση των Camps Αθλητικής & Δημιουργικής Απασχόλησης είναι:

«Χριστούγεννα 2020» και ειδικότερα τις μέρες: 23, 24, 28, 29, 30, 31 ΔΕΚ 2020 & 4, 5 ΙΑΝ 2021

«Πάσχα 2021» και ειδικότερα τις μέρες: 26, 27, 28, 29 ΑΠΡ & 4, 5, 6, 7 ΜΑΙ

«Καλοκαίρι 2021» (Ιούνιος-Ιούλιος) και ειδικότερα τις μέρες: από 17 ΙΟΥΝ έως 30 ΙΟΥΛ (εκτός ΣΚ)

«Καλοκαίρι 2021» (Αύγουστος-Σεπτέμβρης) και ειδικότερα τις μέρες: από 30 ΑΥΓ έως 10 ΣΕΠ (εκτός ΣΚ) και

«Χριστούγεννα 2021» και ειδικότερα τις μέρες: 23, 24, 28, 29, 30, 31 ΔΕΚ 2021 & 4, 5 ΙΑΝ 2022.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: από 08:00 έως 16:00

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ - ΕΣΟΔΑ ΠΑΟΔΗΛ

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Δημότες Ηλιούπολης

Μία εβδομάδα 25€ (με ΦΠΑ) για ένα παιδί, δηλαδή 5€/ημέρα

Μία εβδομάδα 50€ (με ΦΠΑ) για 3 τρίτεκνες οικογένειες, δηλαδή 10€/ημέρα,

Μία εβδομάδα 20€ (με ΦΠΑ) / παιδί για αδέρφια, πολύτεκνοι, μονογονεικές, δηλαδή 4€/ ημέρα / παιδί,

Ετεροδημότες

Μία εβδομάδα 30€ (με ΦΠΑ) για ένα παιδί, δηλαδή 6€/ημέρα

Μία εβδομάδα 60€ (με ΦΠΑ) για 3 τρίτεκνες οικογένειες, δηλαδή 12€/ημέρα,

Μία εβδομάδα 25€ (με ΦΠΑ) / παιδί για αδέρφια, πολύτεκνοι, μονογονεικές, δηλαδή 5€/ ημέρα / παιδί.

Συστήνεται η προπληρωμή ολόκληρης της εβδομάδας, λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων παιδιών, ελέω ¨Covid-19¨.

Εφόσον όμως κάποιο παιδί θελήσει να συμμετέχει για μικρότερο διάστημα, τότε θα καταβάλει το αντίστοιχο ποσό ως γινόμενο των ημερών επί των ευρώ/ημέρα.

ΕΣΟΔΑ ΠΑΟΔΗΛ

Τα Έσοδα του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. θα προκύπτουν ως εξής:

Οι πρώτες 80 εγγραφές ημερησίως θα εξαιρούνται για να καλύπτουν μισθοδοσία και ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων στα ταμεία, το υγειονομικό και αθλητικό υλικό και από τις 81 εγγραφές και άνω θα αποδίδεται το 30% επί των καθαρών εσόδων.

Στη περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός των 25 παιδιών σε κάποιο Camp, τότε αυτό το Camp δεν θα μπορεί να τελεστεί.

Στο «Camp» θα παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν φιλοξενίας έως 15 παιδιών απόρων οικογενειών, που θα υποδεικνύει με έγγραφο της η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης.

Προτείνουμε να δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης σε περισσότερα παιδιά ανά δύο εβδομάδες και όχι μόνο σε 15 συγκεκριμένα.

ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το καμπ θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. και θα υλοποιηθεί από εξειδικευμένο προσωπικό με προσλήψεις ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Το προσωπικό κατ’ ελάχιστο θα είναι:

1 υπεύθυνος λειτουργίας & προγραμματισμού,

1 υπεύθυνος συντονιστής, 1 στην υποδοχή (θερμομέτρηση, καταγραφή),

1 εκπαιδευτής / (ανάλογα τα πρωτόκολλα) (αριθμός παιδιών),

1 γιατρός,

1 γραμματειακή υποστήριξη,

1 καθαρίστρια.

Ο φορέας έχει υποχρέωση να ασφαλίσει το προσωπικό του σε κρατικό φορέα και να προσκομίσει αντίγραφα των τίτλων σπουδών των εκπαιδευτών και του γιατρού που θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα.

Το προσωπικό που θα απασχολήσουμε στο «Camps», θα απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από κατοίκους Ηλιούπολης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 240 του ν.3463/2006(Δ.Κ.Κ.), του άρθρου 69 του Ν. 3852/2010 

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

(ο κ.Ιωάννης Παπαϊωάννου δήλωσε «ΠΑΡΩΝ», ο κ. Μιχάλης Κουρής ψήφισε ΛΕΥΚΟ, κ. Αλέξανδρος Βαρσάμης ψήφισε ΛΕΥΚΟ και ο κ.Γαβριήλ Αραμπατζής απείχε από την ψηφοφορία)

Την έγκριση παράτασης της υπ΄αριθμ. 975/26-6-2020 σύμβασης με «παιδιά ...ΓΙΑ ΠΑΜΕ¨, Ζωή ΚΑΡΑΒΕΛΑ για παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Α΄ Κλειστού Γυμναστήριου Ηλιούπολης, για την Οργάνωση και Διεκπεραίωση των «Camps Δημιουργικής & Αθλητικής Απασχόλησης Παιδιών», για τις περιόδους «Χριστούγεννα 2020», «Πάσχα 2021», «Καλοκαίρι 2021», «Χριστούγεννα 2021», υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού - Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης ¨Γρ. Γρηγορίου¨.

Τα προγράμματα και για όσο καιρό θα διαρκέσει η πανδημία, θα είναι προσαρμοσμένα σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και τους Περιορισμούς που ισχύουν ανάλογα με τη περίοδο που το ιικό φορτίο είναι σε υψηλά επίπεδα στην ατμόσφαιρα.

-------------------------------------

Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 90/2020  (εδώ)

Προβλήθηκε 104 φορές

Ο δικός μας; - Κορονοϊός: ''Πέντε δήμοι του Κεντρικού Τομέα Αθηνών δίνουν διευκρινίσεις''.

Ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών θεωρείται μια από τις «κόκκινες» περιοχές, ωστόσο, πέντε από τους Δήμους που υπάγονται σε αυτόν ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν τόσο μεγάλο ιικό φορτίο και δίνουν διευκρινίσεις για όσα ισχύουν.

Κύριε Δήμαρχε συμφωνείτε με τα γραφόμενα, ότι δηλαδή ένας Αντιδήμαρχος σας είναι ''ανίκανος'';

Διαβάζουμε και εμείς οι ''ανύπαρκτοι διαδικτυακά'' (σίγουρα είμαστε και για εσάς και το team σας αφού δεν έχετε απαντήσει μέχρι τώρα ούτε εσείς αλλά ούτε και οι υπεύθυνοι σας για σειρά ερωτημάτων μας που θέτουμε μέσω του site μας) διάφορα σχετικά με την ανικανότητα του Αντιδημάρχου σας και των Κοινωνικών Υπηρεσιών