• little_bees
  • paulou_dontia
  • kargas
  • syntrivani
  • chrysallida_new
  • lampros_odontiatros
  • venchi
  • vlachos_apofraxeis
  • raxati
  • pmtp
  • ispecs
  • chrisalida
  • anagnostou
  • Iraklis_Tsims
  • goudis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • skoumis_metaforiki
  • psinokaimetho
  • moutrakia.kids.tv
  • kids_party
  • dimi_fashion
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • artina bakery
  • booze
  • enso_tatoo
  • 3pigs
  • stamatiou_apofraxeis
  • petshopcorner
  • jason cafe

Παύλος Χρηστίδης Στη Βουλή σήμερα η συζήτηση για το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 31 Μαρτίου 2025

Παύλος Χρηστίδης

Στη Βουλή σήμερα η συζήτηση

για το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

Καλησπέρα σε ολες και όλους, ελπίζω να είστε καλά.

Πριν από λίγο καιρό, και αφού είχα ενημερωθεί από πολλούς από εσάς για τα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης με την έλλειψη γιατρών και τις υποβαθμισμένες - πλέον - παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας, είχα καταθέσει προς τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη επίκαιρη ερώτηση για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να αναβαθμίσουμε το κέντρο υγείας, ώστε να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους.

Σήμερα, λοιπόν, μετά τις 17:30 θα μου απαντήσει το Υπουργείο, στην Βουλή.

Μπορείτε να δείτε ζωντανά τη συζήτηση στο Κανάλι της Βουλής ή διαδικτυακά εδώ.

Θα είναι σημαντικό, να μπορέσουμε να έχουμε μια ουσιαστική απάντηση και τελικά λύση του προβλήματος, όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Θα περιμένω τα σχόλια σας και οτιδήποτε φυσικά σας απασχολεί και μπορούμε να αναδείξουμε.

Μπορούμε πάντα να είμαστε σε επαφή εδώ και εδώ και για όποιον θέλει μέσω Viber εδώ.

Προβλήθηκε 1623 φορές

Πρόστιμα σε Mega, Star και Pronews.gr για τον τρόπο κάλυψης της αυτοκτονίας δύο κοριτσιών στην Ηλιούπολη

Όλα αυτά, κυρίως για την αναπαραγωγή βίντεο από την πτώση των κοριτσιών, τη μετάδοση πλάνων από το σημείο όπου βρέθηκαν νεκρά και την προβολή ενός σημειώματος που είχαν αφήσει πριν την αυτοκτονία τους.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή πρωί, στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων, συνάδελφός μας τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό του χέρι όταν ο κάδος MΑΓΚΩΣΕ το χέρι του, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό ενός δακτύλου.