Πολιτιστικά


Δήμος Βύρωνα: 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου (20.10.2018 - 24.11.2018)

Ο Δήμος Βύρωνα διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο δημοτικό κινηματογράφο ‘’Νέα Ελβετία’’ (Ν. Ελβετίας 34 Και Σεβαστείας), με τη συμμετοχή έξι θεατρικών ομάδων.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2018 (6η)  - Οδική Συμπεριφορά & Κίνδυνοι   - ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Σας προσκαλούμε στη Διεθνή Έκθεση Γελοιογραφίας στον Υμηττό 2018 που διοργανώνουμε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Υμηττού.

Θύμα κλοπής η Ιωάννα Πηλίχου

Έκκληση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού έκανε πριν λίγο η αγαπητή ηθοποιός Ιωάννα Πηλίχου, αφού όπως μας ενημέρωσε, το μεσημέρι του Σαββάτου έπεσε θύμα κλοπής του αυτοκινήτου της μάρκας Smart και χρώματος ασημί.

ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ… ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ!

Το 2018, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος ξεκίνησε, πιλοτικά, ένα καινούργιο πρόγραμμα για τις βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών με τίτλο «Στη βιβλιοθήκη κάθε μήνα… έχουμε θέμα» .

H Μερόπη Μάττα μιλά στο ''Ηλιούπολη για όλους'' για «Το σκουπιδονήσι του Ωκεανού».

Η έντονη επιθυμία μου να προσθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου στην ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων πάνω σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και αλόγιστης χρήσης του πλαστικού, με οδήγησε στην συγγραφή του βιβλίου μου με τίτλο: «Το σκουπιδονήσι του Ωκεανού».

Το Σκουπιδονήσι του Ωκεανού (Μερόπη Μάττα)

Ένα παραμύθι για μικρά παιδιά αλλά και για μεγαλύτερα που έχουν οικολογικές ανησυχίες είναι «Το Σκουπιδονήσι του Ωκεανού» της Μερόπης Μάττα, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πορφύρα.

Β' Θεία Λειτουργία στον Άγιο Κωνσταντίνο Ηλιούπολης (Χορωδία Αγίου Αλεξάνδρου)

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου -10.30 π.μ. η ανδρική πολυφωνική χορωδία "Άγιος Αλέξανδρος" υπό τη διεύθυνση του Χαράλαμπου Στεργιόπουλου-Ρούμπα θα υπηρετήσει τη Β' θεία λειτουργία στον Άγιο Κωνσταντίνο Ηλιούπολης.