Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι έξω από ιατρικό κέντρο: Ένας νεκρός

Στα πέριξ 24 Απριλίου 2025

Μαφιόζικη εκτέλεση ενός άνδρα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (24.04.25), έξω από ιατρικό κέντρο στο Χαλάνδρι, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, στην οδό Παπανικολή. 

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι άνδρες της ΕΛΑΣ, που έχουν φτάσει στο σημείο της εν ψυχρώ εκτέλεσης στο Χαλάνδρι, πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Οι δύο δράστες περίμεναν το θύμα έξω από το ιατρικό κέντρο κι όταν αυτό βγήκε, το πυροβόλησαν.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι δύο δράστες εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς το Πάτημα Χαλανδρίου, ενώ το όπλο που χρησιμοποίησαν, ήταν καλάσνικοφ. 

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα διαφυγής τους και του έβαλαν φωτιά στην περιοχή Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι. 

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 2565 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια