Tag: w

Τραγωδία στην Κω - Τουλάχιστον δυο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τον μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε στα Δωδεκάνησα - Ο πρώτος και όπως φαίνεται και ο κύριος σεισμός είχε μέγεθος 6,4 Ρίχτερ - Ο δεύτερος σεισμός που σημειώθηκε μόλις έξι λεπτά μετά είχε μέγεθος 5,1 ρίχτερ

Τον δήμαρχο της Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο, επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του ΓΣ, Ανδρέας Τρομπέτας και η προπονήτρια του συλλόγου, Πηνελόπη Μπλάμη.

Κρανοφόροι με βαριοπούλες έκαναν καταδρομική επίθεση στο δημαρχείο Ζωγράφου λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα. Τι δηλώνει στο newsit.gr η δήμαρχος Ζωγράφου.

Πάμε παρακάτω. Τα μπάχαλα. Ένας συρφετός από πρεζόνια, ανεγκέφαλους απολίτικους πιτσιρικάδες, πιτσιρικάδες δήθεν εχθρούς του κράτους, ξεσηκωμένους νέους που νομίζουν ότι συμμετέχουν σε επανάσταση, λίγους καθοδηγητές από τον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο και μπόλικους ασφαλίτες.

Λίγο η ταχύτητα, λίγο η συνομιλία στο κινητό, έπαιξαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σημαντικό ρόλο στο να αναποδογυρίσει αυτοκίνητο στην περιοχή του Αλίμου με τον οδηγό, ευτυχώς, να γλιτώνει τα χειρότερα.

Στις 12:40 μέλη του Ρουβίκωνα από την Νέα Φιλαδέλφεια, μπήκαν στο κτίριο της ΤτΕ από την είσοδο της οδού Εδουάρου Λω. Πέταξαν φυλλάδια, φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα κίνητρα μιας Αφρικανής επισκέπτριας του Μουσείου των Βασιλικών Τάφων των Αιγών της Βεργίνας, η οποία ψέκασε με ένα περίεργο υγρό 10 επιτύμβιες στήλες και τους προκάλεσε φθορές