Σεκιούριτι ξέχασε ανοιχτές τις μπάρες στις γραμμές του ΟΣΕ στη Χαμοστέρνας και συνελήφθη

Στα πέριξ 03 Φεβρουαρίου 2025

Ένα ακόμη περιστατικό στον ΟΣΕ βλέπει το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα (03.02.25).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σεκιούριτι που εργαζόταν στις γραμμές του ΟΣΕ, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς είχε αφήσει την μπάρα ανοιχτή, ενώ η κυκλοφορία των τρένων γινόταν κανονικά.

Όλα συνέβησαν χθες (02.02.25) στις 10 βράδυ, όταν υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι είχε ξεχάσει τις μπάρες ανοιχτές στη διάβαση των τρένων επί της Χαμοστέρνας και της Κωνσταντινουπόλεως.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σεκιούριτι είχε αποκοιμηθεί ενώ το συμβάν έγινε αντιληπτό από τον μηχανοδηγό μιας αμαξοστοιχίας, καθώς ο υπάλληλος δεν ανταποκρινόταν στον ασύρματο.

Ο μηχανοδηγός όταν είδε ότι δεν μπορεί να βρει τον σεκιούριτι, επικοινώνησε με τον σταθμάρχη και τον ενημέρωσε για το περιστατικό.

Παράλληλα, οδηγός ο οποίος βρέθηκε στο σημείο την ώρα του περιστατικού, ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1071 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία