HOME

DJ SOUND EVENT

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας!

Dj Sound Event
Ηχητική & Φωτιστική Κάλυψη

Η εταιρεία Dj Sound Event έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο ασχολείται με της υπηρεσίες μουσικής και φωτιστικής κάλυψης,εκδηλώσεων, εταιρικών εκδηλώσεων γαμήλιων δεξιώσεων.

Η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας καθώς και η συνεχόμενη εξέλιξή μας αποτελούν το μυστικό των επιτυχημένων γαμήλιων πάρτι.

Ο ιδρυτής Παντελής Φασόης και ο ίδιος dj από το 1989 γνωρίζει με την εμπειρία του τα “ ΘΕΛΩ “ στην μουσική & φωτιστική κάλυψη κάλυψη οποιοδήποτε event

Συνεργάτες μας έμπειρη DJ’s και τεχνικοί που με την γνώση και την υπευθυνότητα τους εγγυώνται ότι καλύτερο για το δικός event.

Εξειδικευόμαστε σε υπηρεσίες μουσικής κάλυψης γάμων, αλλά καλύπτουμε και μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες όπως φωτισμός, Special εφέ κτλ

Σεβόμαστε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά γιατί μας εμπιστεύτηκε για την προσωπική του στιγμή. Ζούμε μαζί σας τις προσωπικές σας στιγμές, θέλοντας να δώσουμε στην ιδιαίτερη σας μέρα την δική μας νότα!


DJ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Ζωντανή μουσική με επαγγελματικό DJ εξοπλισμό για τη βάπτιση του μωρού σας. Μικρόφωνα, φωτιστικά εφέ, μηχανή καπνού, μηχανή για μπουρμπουλήθρες και άλλο εξοπλισμό που θα σας χρειαστεί.

DJ ΓΑΜΟΥ

Με έμφαση στις προσωπικές ανάγκες, προτάσεις, συμβουλές και λεπτομερής σχεδιασμός, και σίγουρα προσωπική επαφή, είναι η συνταγή για ένα πετυχημένο ΠΑΡΤΥ ΓΑΜΟΥ….. του δικούς σας ΠΑΡΤΥ.

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Υπέροχα εντυπωσιακά και ποιοτικά πυροτεχνηματα που θα δημιουργήσουν την πολυπόθητη ατμόσφαιρα προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα που θα κάνει την εκδήλωση σας αξέχαστη!

DJ ΠΑΙΔΙΚΩΝ PARTY

Αναλαμβάνουμε πάρτι για παιδιά και ανάλογες είναι και οι μουσικές μας επιλογές. Σε συνεννόηση με τους γονείς αλλά και τα ίδια τα παιδιά οργανώνουμε το πάρτι των παιδιών με το καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να τους μείνει αξέχαστο..

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ EVENT

Η οργάνωση εταιρικών event είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία που δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές για τους συμμετέχοντες, με επαγγελματισμό και διακριτικότητα.