Ο Άγγελος Γεωργακόπουλος γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και από τότε είναι κάτοικος Ηλιούπολης.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά 7 και 4 χρονών.

Έχει εκπλήρωση την στρατιωτική του θητεία.

Οι γραμματικές του γνώσης είναι οι εξής.

Πτυχιούχος της Σ.Δ.Ο. Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών, διαθέτει πτυχίο πληροφορικής ICT Intermediate-ICT EUROPE και μιλά την Αγγλική γλώσσα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

1) Από τον Ιούλιο του 2004 έως Απρίλιο του 2010 εργαζόταν σε Ψητοπωλείο στην Ηλιούπολη ( Ο Λάμπρος ) σαν Υπεύθυνος Σερβιτόρος , όπου διέκοψα την εργασία μου για την περίοδο από 11/08-11/09 για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία .
2) Από τον Απρίλιο του 2010 έως και σήμερα εργάζεται ως Διευθυντικό Στέλεχος μεγάλη αλυσίδα τροφίμων του λιανεμπορίου, ενώ παράλληλα ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα στην οικογενειακή επιχείρηση παραγωγή ελαιολάδου στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας

Ακόμα ο Άγγελος έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης και της Τ.Ο. ΝΔ της Αγίας Μαρίνας

Επιπλέον το 2010 συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές με την δημοτική παράταξη ‘’ Ηλιούπολη ανεξάρτητη κοινωνία πολιτών’’

ΟΡΑΜΑ

Το όραμα του είναι να έχουμε έναν δήμο πρότυπο που θα υπηρετεί τους δημότες και θα δίνει λύσεις στα καθημερινά του προβλήματα. Ένα δήμο που θα πρέπει να λειτουργήσει από εδώ και πέρα σε οικολογική συνείδηση βασισμένο σε προϊόντα και υπηρεσίες πράσινης ενέργειας για ένα μέλλον βιώσιμο. Όπου όλα τα παραπάνω θα είναι βασισμένα στις εξής αξίες ΗΘΟΣ-ΠΑΘΟΣ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

http://Ipolipouthelo.gr/ 

Γεωργακόπουλος Άγγελος 

693 65 13 491

[email protected]

facebook.com/Άγγελος Γεωργακόπουλος

Προβλήθηκε 1516 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.