Ο Μπάμπης Ξοφάκης κατάγεται από την Γέργερη Ηρακλείου Κρήτης και ζει στην Ηλιούπολη από το 1991. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 26 ετών.

Είναι συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας. Τα τελευταία 18 χρόνια της ενεργής παρουσίας του στην Τράπεζα κατείχε διευθυντική θέση.

Τα ενδιαφέροντά του τόσο σαν εργαζόμενος όσο και σαν συνταξιούχος, είναι στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο της πετοσφαίρισης (Volley) όπου ασχολείται διοικητικά από το 2008 στον Αθλητικό Σύλλογο Ηλιούπολης (Α.Σ.Η.) κατέχοντας αρχικά την θέση του Γεν. Γραμματέα και από το 2016 την θέση του Προέδρου του Δ.Σ.

Από το 2012 είναι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής (ΕΣΠΕΔΑ) κατέχοντας τη θέση του ταμία.

Επίσης από το 2016 είναι αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ).


Ο Μπάμπης Ξοφάκης στο facebook

ΗλιουπΟλοι μαζί  

Προβλήθηκε 890 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.