Αγαπητοί φίλοι κ φίλες μια Νέα Αρχή ξεκίνησε για μένα, με την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου ως Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα, στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Πατούλη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου & είμαι σίγουρη ότι το 2019 θα φέρει μια ‘ΝΕΑ ΑΡΧΗ’ για την Αττική!

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

''Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη όπου κατοικώ μέχρι σήμερα.

Ιατρός – Ακτινοδιαγνώστης με κλινική εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με συμμετοχή σε ελεύθερες ανακοινώσεις, σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και δημοσιεύσεις σε ελληνικά περιοδικά.

Μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση την Γενική Διοίκηση.

Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ηλιούπολης.

Αντιπρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α.).

Επιστημονικά Υπεύθυνη στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία για τη λειτουργία δύο Κινητών Μονάδων Μαστογράφου σε όλη την Ελλάδα, καθώς και του τομέα Υγείας των Κέντρων Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο δήμο Ηλιούπολης.

Τακτικό μέλος της επιτροπής CEMR (Council of European Municipalities and Regions) της ΚΕΔΕ, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας και της RSNA (Radiology Society of North America).

Μέλος και τ. εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα Ισότητας του Δήμου Ηλιούπολης.

Μέλος της Επιτροπής Υγείας της ΚΕΔΕ.''

 https://neaarxiattiki.gr

H Μαρία Κουρή στο facebook (επίσημη σελίδα)

Προβλήθηκε 6774 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.