Αθανάσιος Κουρέτσης.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ''ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ''

Η Ηλιούπολη είναι η ίδια μου η ζωή.

Ήμουν Αντιδήμαρχος Πόλης καθώς επίσης και Αντιδήμαρχος πρασίνου και καθαριότητας.

Επί θητείας μου σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Ήμουν ο πρώτος Έλληνας αστυνομικός εν ενεργεία που έθεσα υποψηφιότητα για την τοπική αυτοδιοίκηση. Εργάστηκα για το καλό των Ηλιουπολιτών.

Ασχολούμαι ενεργά με τα σωματεία και τις ενώσεις του τόπου μου.

Το όραμα μου για την Ηλιούπολη

Το όραμα μου είναι να ζούμε σε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς γειτονιές και να δημιουργούμε όσο πιο καλές υποδομές για τους Ηλιουπολίτες.

Βιογραφικό

Είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Περδικιωτών Αιτωλοακαρνανίας, υπήρξα Πρόεδρος στον Σύλλογο Ρουμελιωτών για μία δεκαετία, μέλος και συντονιστής εκδηλώσεων στην ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου.

ΓΙΑΤΙ είμαι Υποψήφιος

Με το Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο, μας ενώνει φιλία πολλών ετών, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον πιστεύω και είναι βέβαιο πως έχει φέρει ένα τεράστιο έργο καθώς επίσης πως έχει σχεδιάσει και το μέλλον με μεγάλα έργα πνοής.

Ζητώ τη στήριξη σας και την ψήφο σας ώστε να εργαστώ για το κοινωνικό καλό στην Ηλιούπολη και την προαγωγή του πολιτισμού μέσω της παράδοσης, των εθίμων και της λαογραφίας του τόπου μας.

Ο Θανάσης Κουρέτσης στο facebook

 

[email protected]

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  

Προβλήθηκε 811 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.