Η Χορευτική ομάδα ''ΕΜΜΕΛΕΙΑΙ ΜΟΥΣΑΙ'', που στεγάζεται στην Αθήνα και στον Βόλο, θα ξεκινήσει και τηλεδιαδικτυακά μαθήματα χορού!!

Για παιδιά και ενήλικες!!

Παραδοσιακούς χορούς, απ' όλη την Ελλάδα, λαϊκούς χορούς, ζεϊμπέκικο, απτάλικο, χασάπικο, πολίτικο χασάπικο, αϊβαλιώτικο ζεϊμπέκικο, καρσιλαμάδες, συρτάκι και τσιφτετέλι, ζούμπα kids, ζούμπα λατίνο, μοντέρνο χορό, baby ballet, γυμναστική για απώλεια θερμίδων, γυμναστική για παιδιά, ασκήσεις για να μην πιάνεστε και νέο είδος χορού παρούμπα!!

Αν ενδιαφέρεστε κι εσείς να παρακολουθήσετε τα τηλεδιαδικτυακά μαθήματα χορού και να μας γνωρίσετε, παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μου στο παρακάτω τηλέφωνο: 6980666349 Υπεύθυνη Χοροδιδασκάλισα: Στέλλα Πνάκα!!

Κάνουμε και προετοιμασία για εξετάσεις χορού και παίρνετε και επαγγελματικά διπλώματα χορού ή ερασιτεχνικά, από τον Πανελλήνιο σύλλογο Χοροδιδασκάλων!!

Έχουμε και μια γιορτινή προσφορά για την περίοδο των Χριστουγέννων μέχρι τέλη Ιανουαρίου!! Και επιπλέον δώρα!!

Σας περιμένουμε όλους!



Προβλήθηκε 1537 φορές

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Καρκίνο και σχηματίζει αρκετά θετικές όψεις με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο δημιουργώντας μεγαλύτερη ισορροπία μέσα μας και μια ευκολία στις επαφές μας με τους άλλους.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Χρόνια πολλά! Καλή μας Σαρακοστή! Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο στη διάρκεια της μέρας, σε ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές αλλά και κυκλοθυμικό, παρόλα αυτά οι όψεις που σχηματίζει δεν είναι τόσο απαιτητικές μέχρι το απόγευμα που θα συναντήσει σε κόντρα τον Ερμή από τον Κριό.