ΣΠΑΥ

Σήμερα είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε το 13ο νηπιαγωγείο Ηλιούπολης, μεταφέροντας το μήνυμα για την προστασία του Υμηττού μέσα από μια υπέροχη δράση που πραγματοποιήσαμε με τους μικρούς μας φίλους!Μάθαμε για το βουνό του Υμηττού, γνωρίσαμε τα ζώα που ζουν στο δάσος, παίξαμε το βιωματικό παιχνίδι της μέλισσας, μοιράσαμε το παραμύθι του ΣΠΑΥ, βάλαμε στόχο να έχουμε ένα καθαρό βουνό και στο τέλος της δράσης γίναμε μικροί αναδασωτές φυτεύοντας τον κήπο του σχολείου.


Φυτέψαμε το δέντρο της αγάπης, το δέντρο της ειρήνης, της χαράς, της φαντασίας και της ελπίδας. Ονόματα που έδωσαν τα ίδια τα παιδιά για τα δέντρα του σχολείου τους.


Αυτό είναι το μέλλον, εκεί επενδύουμε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις!

#Υμηττός365 #ΣΠΑΥ #αναγέννηση_υμηττός
#Πρασινο_ταμειο #Πρασινοταμειο
#ZeroPlasticΥμηττός

Φωτογραφίες στο: https://spay.gr

Προβλήθηκε 277 φορές

Ηλιούπολη: Αθώα έκρινε το δικαστήριο τη 19χρονη θύμα trafficking

Η κοπέλα, η οποία δεν θέλησε να παρευρεθεί στο δικαστήριο, χρειάστηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, καθώς οι εισαγγελικές αρχές την είχαν παραπέμψει σε δίκη για δύο πράξεις, οι οποίες ωστόσο, σύμφωνα με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έλαβαν χώρα ενώ εκείνη ήταν αιχμάλωτη.

Ηλιούπολη: Στο εδώλιο τη Δευτέρα η 19χρονη-θύμα trafficking

Η 19χρονη, που έχει κριθεί πρωτοδίκως πως υπήρξε αιχμάλωτη αστυνομικού, κατηγορείται ότι “διαπιστώθηκε να εκδίδεται με αμοιβή, χωρίς να κατέχει το απαιτούμενο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος και χωρίς να υποβάλλεται στους σχετικούς ιατρικούς ελέγχους”.

Μαθητές της Β. Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Ηλιούπολης επισκέφθηκαν το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος και το Καθολικό της Ι.Μ.Πεντέλης

Τους μαθητές συνόδευαν ο Διευθυντής του σχολείου κ. Σταύρος Κασάπογλου και καθηγήτριες κες Ελένη Ντίνου, Παληαμπέλου Ελένη, Μπερτσιά Μαρία και Αγλαΐα Σωτηρίου.