• carbonoff
  • anthologio
  • ispecs
  • syntrivani
  • venchi
  • paulou_dontia
  • george's_jewellery
  • little_bees
  • lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • vlachos_apofraxeis
  • kargas
  • raxati
  • petshopcorner
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • anagnostou
  • goudis
  • 3pigs
  • kids_party
  • enso_tatoo
  • Iraklis_Tsims
  • skoumis_metaforiki
  • jason cafe
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • chrisalida
  • booze
  • stamatiou_apofraxeis
  • dimi_fashion
  • moutrakia.kids.tv
  • psinokaimetho
  • artina bakery

Στενεύει η Αμφιθέας και στα δύο ρεύματα 17 και18 Σεπτεμβρίου λόγω εργασιών

Στα πέριξ 17 Σεπτεμβρίου 2025

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 17 και 18-9-2025 κατά τις ώρες 09.00΄ έως 16.00΄ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Αμφιθέας, από το ύψος της οδού Αγίας Βαρβάρας έως το ύψος της Λεωφόρου Συγγρού, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

www.notia.gr




Προβλήθηκε 890 φορές

Β. Σπανάκης: ''Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης''

Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.