Ναρκωτικά χάπια αλλά και ψευδείς βεβαιώσεις για την έκδοση αναπηρικών συντάξεων σε άτομα, που αντιμετωπίζουν ψυχιατρικά προβλήματα κατηγορείται, ότι εξέδιδε γνωστή ψυχίατρος η οποία συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία.

Η 62χρονη που διατηρεί δυο ιατρεία στις περιοχές της Δάφνης και του Παγκρατίου θα πρέπει επίσης, να εξηγήσει στον ανακριτή πως βρέθηκαν στην κατοχή της κουτιά φαρμάκων από τα οποία είχε αφαιρεθεί η μια ταινία γνησιότητας και είχε παραμείνει η άλλη, κάτι το οποίο είναι παράνομο.

Στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας έκαναν έφοδο στα ιατρεία της ύστερα από καταγγελία, που υπήρξε σε βάρος της.

«Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 92 συσκευασίες διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων από τα οποία είχαν αφαιρεθεί και τα δύο μέρη της ταινίας γνησιότητας του Ε.Ο.Φ.».

Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, φέρεται να υποστήριξε ότι «τα ναρκωτικά χάπια ήταν για προσωπική της χρήση και ότι προμήθευε με ψυχιατρικά φάρμακα κοινωνικό φαρμακείο» χωρίς, ωστόσο να μπορεί να δικαιολογήσει τις ταινίες γνησιότητας πάνω στα κουτιά.

Σε βάρος της ψυχιάτρου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή ναρκωτικών σκευασμάτων κατά παράβαση της νομοθεσίας για τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και την Δευτέρα θα απολογηθεί στον ανακριτή.

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 319 φορές

Docline: ''24ωρη Παροχή Ιατρικής Περίθαλψης κατ΄οίκον''

Η Docline παρέχει υψηλές ιατρικές υπηρεσίες κατ΄ οίκον μέσα από ένα οργανωμένο και εξειδικευμένο ιατρικό δίκτυο. Το 24ώρο κέντρο μας σας παρέχει καθοδήγηση με ασφάλεια και ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση για την εξυπηρέτηση ή ακόμα και για τον προγραμματισμό ιατρικών πράξεων.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων διοργανώνουν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.