Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για ληστεία στην Αργυρούπολη

Στα πέριξ 18 Νοεμβρίου 2024

Συνελήφθησαν, το πρωί της Παρασκευής, 15 Νοεμβρίου, στην περιοχή της Αργυρούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, τρεις ανήλικοι, ηλικίας 16 και 13 ετών, που διέπραξαν ληστεία στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης για σύσταση συμμορίας που διέπραξε τρεις ληστείες στην περιοχή της Αργυρούπολης και του Ελληνικού.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι πρωινές ώρες της 15-11-2024 προσέγγισαν 19χρονο που κινούνταν πεζός στην περιοχή της Αργυρούπολης και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Κληθέντες αστυνομικοί, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν τους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Επιπρόσθετα εξιχνιάστηκαν ακόμα δύο περιπτώσεις ληστειών εντός του Νοεμβρίου στο Ελληνικό και την Αργυρούπολη όπου οι κατηγορούμενοι ανήλικοι με τη χρήση βίας αφαίρεσαν από δύο ανηλίκους χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 3056 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια