Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών, μας ενημερώνει για τα εφημερεύοντα φαρμακεία την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 για την Ηλιούπολη και τους κοντινούς της Δήμους τα οποία είναι:


για άλλες περιοχές πατήστε εδώ

Προβλήθηκε 107 φορές

Παραχώρηση χώρου στο Δημαρχείο Ηλιούπολης για το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Χατζηδάκης Γεώργιος για άλλη μια φορά αποδεικνύει την ευαισθησία του για τις ευπαθείς ομάδες παραχωρώντας χώρο στο Σύλλογο μας που θα λειτουργεί ως γραφείο εξυπηρέτησης, ενημέρωσης και υποστήριξης των ΑμΣΚΠ.

Νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Θεοκλής Ζαούτης

Ήταν… δεδομένο, έγινε και επίσημο! Ο Θεοκλής Ζαούτης είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Αρκουμανέα στη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ, με την επιλογή του να ανακοινώνεται ύστερα από τη συνάντησή του με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί μέλι από τα ράφια των σούπερ μάρκετ (φωτο)

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε σε μέλι, την ύπαρξη καταλοίπων της φαρμακολογικά δραστικής ουσίας μετρονιδαζόλη που απαγορεύεται να υπάρχει σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης.

Και επίσημα self test και rapid test στο edupass.gov.gr

Βγήκε η απόφαση για την λειτουργία του edupass.gov,gr. Σύμφωνα με την απόφαση η διαδικασία καταχώρισης αποτελέσματος του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου στην πλατφόρμα «self-testing.gov.gr», ενσωματώνεται στη λειτουργία της πλατφόρμας «edupass.gov.gr».

Παρέμβαση Πλεύρη για απόσυρση σκοταδιστικού εγγράφου που αποκλείει όσους είχαν ομοφυλοφιλικές σχέσεις από την αιμοδοσία

Εντολή να αλλάξει το έντυπο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, σύμφωνα με το οποίο αποκλείονται οι ομοφυλόφιλοι από τις εθελοντικές αιμοδοσίες, έδωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.