Tag: Άδωνις Γεωργιάδης

Συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη ζητεί η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών εν' όψει της κατάθεσης προς ψήφιση του νέου νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές και το υπαίθριο εμπόριο.

Πέρα από το λάθος πως αντί για «Αρεοπαγίτου», αναγράφεται «Αεροπαγίτου», η έγγραφη άδεια εξαίρεσης για την τέλεση της βάπτισης, δημιουργεί επίσης αρκετά και σοβαρά ερωτήματα:

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για ακόμη μία φορά, καθώς ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδ. Γεωργιάδης βάφτισε ένα παιδάκι την Κυριακή αν και αυτό απαγορεύεται. Οπως ανακοίνωσε ο ίδιος. μετά τον θόρυβο, ο πατέρας του παιδιού, είχε εξασφαλίσει προηγουμένως ειδική άδεια για..οικογενειακούς λόγους, από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Ακόμα 130. 000 συνάνθρωποί μας προστέθηκαν στην ατέλειωτη λίστα των ανέργων και ο υπουργός Άδωνις διαφημίζει επένδυση 421 εκατομμυρίων που θα δημιουργήσει… 10 νέες θέσεις εργασίας!

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη αλλά λίγο πριν την αναχώρησή τους ενημερώθηκαν πως επενδυτής από το εξωτερικό με τον οποίο ήρθαν σε επαφή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Με ομόφωνη απόφασή του σήμερα, ενέκρινε την κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, όπως είπε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα τεχνικά κλιμάκια των δύο πλευρών θα συναντηθούν προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Γράφει ο Δημήτρης Πετρόπουλος   Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι γνωστός για την ευθύτητά του, την εκρηκτικότητά του, κατά κάποιους, την τηλεοπτική υπερβολή του και, κατά περισσότερους, την ειλικρίνειά του.   Είναι γύρω στα 40, οικογενειάρχης, επιχειρηματίας, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ έχει διατελέσει Υπουργός και είχε την τύχη ή την ατυχία να διαπραγματευτεί με τους τεχνοκράτες ? εκπροσώπους των δανειστών της Ελλάδας, γνωστούς και ως Τρόϊκα.

Σε μια πρωτοφανούς κυνισμού δήλωση προέβη ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας τον καρκίνο ασθένεια που δεν είναι επείγουσα και ως εκ τούτου δεν καλύπτεται για τους ανασφάλιστους στα δημόσια νοσοκομεία, παρά μόνο στα τελικά της στάδια! .

  Μέσα σε κλίμα έντασης και έντονες αποδοκιμασίες, προσπάθησε χθές για μία ακόμη φορά ο υπουργός Υγείας Α.Γεωργιάδης να εξηγήσει στους γιατρούς τα σχέδια του για τον ΕΟΠΥΥ, σε συνέδριο που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) , με θέμα την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

«Είμαι απολύτως αποφασισμένος για τη συνεργασία του ΕΣΥ και των ασφαλιστικών εταιρειών» τόνισε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέδριο των Financial Times.Ο υπουργός Υγείας μίλησε για λειτουργία απογευματινών χειρουργείων στο ΕΣΥ μέσω πακέτων ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών και υπογράμμισε ότι με τον τρόπο αυτό θα μπει ζεστό χρήμα στα δημόσια νοσοκομεία.

Αυξάνεται από 5 στα 25 ευρώ το εισιτήριο εισόδου στα νοσοκομεία.Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο ο υπουργός υγείας αύξησης του εισιτηρίου από πέντε στα 25 Ευρώ από την νέα χρονιά στα Δημόσια νοσοκομεία εάν δεν επιτευχθούν οι οικονομικοί στόχοι.