Tag: Ένωση Κεντρώων

Είναι εμφανέστατη πλέον, η κοροϊδία του κύριου Τσίπρα απέναντι στον Ελληνικό Λαό , που από την μία ευαγγελίζεται την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των φτωχών , έναντι της πλουτοκρατίας και από την άλλη , οι προύχοντες και οι εύρωστοι είναι ο περίγυρος και η πιο στενή παρέα του.

Κοιτάζοντας λίγο τις στοχεύσεις του πολιτικού συστήματος τον τελευταίο καιρό , διαπιστώνουμε μια αποστροφή όσο αφορά, θέματα που άπτονται τις Εθνικής μας υπερηφάνειας , ιστορίας και κληρονομιάς.

Κρύβονται στην Κυβέρνηση και ντρέπονται να μας αναφέρουν , από πού και εάν πρωτοκλασάτα στελέχη τους, γνωρίζουν και με ποιον τρόπο έχουν συναναστραφεί με τον Μανώλη Πετσίτη.

Είναι αδιανόητο στις μέρες μας , σε μια ελεύθερη και θρησκευόμενη πατρίδα να προκαλεί εκνευρισμό στο κόμμα που κυβερνά την χώρα, η φωτογραφία ενός υπουργού μ έναν Μητροπολίτη.

Ξαφνικά τα φώτα άναψαν στο Μέγαρο Μαξίμου και λίγη ώρα αργότερα, την Τρίτη το βράδυ, ανέβηκε τα σκαλοπάτια του γραφείου του πρωθυπουργού, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.

''Φάγανε...φάγανε'', έλεγε στον Λ. Κωνσταντάρα, ένας απλός πολίτης, θέλοντας να αποδείξει, ότι μπορεί η κυβέρνηση να είχε δρομολογήσει κάποια έργα, όμως τα χρήματα δεν έφθασαν ποτέ στο χωριό.

Η κυβέρνηση τα κατάφερε πάλι, να αλλάξει την ατζέντα με την έναρξη διαλόγου για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Η χώρα βάλλεται οικονομικά και εθνικά, παρότι το Μαξίμου καμαρώνει για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

''Πριν αλέκτωρα φωνήσαι'', ο Πάνος Καμμένος έβαλε τα πράγματα στην θέση τους! Ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει, λίγες ώρες πριν, με σαφήνεια και βαθιά ενοχλημένος, ότι δεν θα δεχτεί καμία άλλη προσωπική στρατηγική, φωτογραφίζοντας τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο οποίος πριν στεγνώσει το μελάνι της δήλωσης, χαρακτήρισε την ψηφοφορία στα Σκόπια για την συμφωνία των Πρεσπών,άκυρη, προϊόν χρηματισμού και εθνικά επιζήμια.

Και μαζί και χώρια, που λέει και ο λαός. Αυτό ισχύει για τους δυο κυβερνητικούς εταίρους Τσίπρα -Καμμένου, που τις τελευταίες ημέρες συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ με αντικείμενο τις σχέσεις των δυο πλευρών με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών και τις αμερικανικές βάσεις στην χώρα μας.

Ο πολιτευτής Τάκης Διαμαντόπουλος και ο δημοσιογράφος Διονύσης Μποτώνης, υπεύθυνος στο γραφείο Τύπου του κόμματος, άκουσαν τον πρόεδρο μας και βεβαίωσαν για την στήριξη τους, σε θέματα τα οποία συζητήθηκαν.

Οικονομικός ''Ζορμπάς'' χτύπησε το Ελληνικό χρηματιστήριο και πολύ περισσότερο τις τράπεζες που περνούν ημέρες 2010.

Η αποθέωση της επικοινωνίας από την κυβέρνηση, αφού μας τρέλαναν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα ψηφίσουν τις μειώσεις των συντάξεων με αντίστοιχα αντίμετρα που θα ισορροπήσουν την οικονομική απώλεια των εισοδημάτων

Πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς την δήλωση του πρωθυπουργού, ότι η κυβέρνηση του θα συνεχίσει και χωρίς τον Π. Καμμένο! Αν ερμηνεύουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα, ο κ. Τσίπρας είναι 4 χρόνια πρωθυπουργός, επειδή τον στηρίζουν οι ΑΝΕΛ.

Ακούμε για βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα και για συμφωνία των θεσμών, πρώην τοκογλύφοι έτσι τους αποκαλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, για κατάργηση της περικοπής των συντάξεων.

Όχι για να ακούσει παραμύθια και ευχολόγια, αλλά για να δει στην πράξη πλέον, να γίνονται πράγματα και να υλοποιούνται πολιτικές που αφορούν το κοινωνικό σύνολο.