Tag: ΑΘΗΝΑ

Με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Υμηττού (ΣΠΑΥ) και δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και ο Δήμαρχος Ζωγράφου και μέλος του ΣΠΑΥ, Βασίλης Θώδας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι επιθέσεις ιδιωτικών συμφερόντων και κυβερνητικών επιλογών στους ελεύθερους και δημόσιους χώρους στην περιοχή μας («πάρκο υπουργείων» στην ΠΥΡΚΑΛ, νεκροταφείο στον Υμηττό, πρώην ΕΡΓΑΝΗ).

Μια επίθεση μυστήριο, με καυστικό υγρό, σε βάρος γυναίκας ερευνά η αστυνομία. Έγινε στο κέντρο της Αθήνας και ακόμη δεν είναι πολλές λεπτομέρειες γνωστές

Ύστερα από το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου, επανέρχεται στην Αθήνα, από τη Δευτέρα 12 Απριλίου, το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης για την πιο ομαλή κυκλοφορία και στάθμευση στους δρόμους της πόλης, όπως ανακοινώνει ο Δήμος Αθηναίων.

Αντιπροσωπεία του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Σωματείων και Φορέων της πόλης και μαζί τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης πραγματοποίησαν το Σάββατο παράσταση διαμαρτυρίας στο Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Μαρίνου Αντύπα.

Ονομάζεται «Καταφύγιο του Σωκράτη» και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους φιλοξενούμενους - Η υγεία και η προστασία των αδέσποτων ζώων αποτελούν θεμέλιο του πολιτισμού

Την προγραμματισμένη Κινητοποίηση τους πραγματοποίησα το πρωί 25 Μάρτη 2021 στην πλατεία Κανάρια της Ηλιούπολης, τα Σωματεία και οι Φορείς της πόλης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Μ. Παπαμαύρος»...

Με δυναμισμό πραγματοποιήθηκε σήμερα (25.03.2021) η συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους της πόλης, από τα Κανάρια στην Κεντρική Πλατεία, σε συνέχεια των κινητοποιήσεων για την προάσπιση υγείας και παιδείας, ενάντια στην καταστολή και την τρομοκρατία.

Σκοπός του μνημονίου είναι η διεύρυνση της συνεργασίας τους κάτω από την ομπρέλα της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας, για την προώθηση διεθνώς του Δήμου Ηλιούπολης ως πόλης καινοτομίας και για την προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Νεότερες πληροφορίες για το πώς θα κινηθούν αύριο, Τετάρτη, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δίνει ο ΟΑΣΑ με σχετική ανακοίνωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας καθιστούν πολύ δύσκολη αύριο την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων ειδικά στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας

Η 34χρονη μουσικός θεωρούνταν εμβληματική μορφή της ηλεκτρονικής μορφής, παραγωγός και DJ – H SOPHIE πέθανε τα ξημερώματα στην Αθήνα που ζούσε το τελευταίο διάστημα

Σε πλήρη ετοιμότητα για την προστασία των αστέγων της πόλης τόσο από την επερχόμενη κακοκαιρία όσο και από την πανδημία, βρίσκεται ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου Αθηναίων.

Mιλάει στον «Ριζοσπάστη» της 25-27/12/20 ο Θανάσης Καλαμπαλίκης, μικρός έμπορος και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας.

«Στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα τα Χριστούγεννα, μαζευτήκαμε με άλλα παιδιά της γειτονιάς για να παίξουμε σε μια αλάνα κοντά στις γραμμές του τρένου (οδός Κωνσταντινουπόλεως) που οχύρωναν οι ΕΛΑΣίτες.

Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε όταν ερωτήθηκε γιατί εν καιρώ πανδημίας και βαρύτατων οικονομικών δυσχερειών, ο δήμος Αθηναίων χρειάστηκε να δώσει ένα υπέρογκο ποσό για να αγοράσει νέα φωτάκια για τα Χριστούγεννα.