Tag: ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

Θύμα βανδαλισμού έγινε άλλη μια εγκατάσταση στα όρια του Δήμου μας. Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, κλιμάκιο της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, διαπίστωσε ότι κατά τις νυχτερινές ώρες άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές στο πυροφυλάκιο – παρατηρητήριο που βρίσκεται στον λόφο Γρανικού (τέρμα οδού Πανουργιά).

Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα βανδαλισμών κοινόχρηστων δημοτικών χώρων, όπως κτήρια, σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βυρωνα.

Άνοιξαν από χθες οι παιδικές χαρές του Δήμου Βύρωνα, ύστερα και από την έκδοση της εγκυκλίου 176 του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να λαμβάνουν σχετικές αποφάσεις.

Η πολιτική της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βύρωνα είναι για τα μπάζα. Μόνο τα ιδιωτικά συμφέροντα εξυπηρετεί. Οι κρίσεις γεννούν .......Ευκαιρίες για το καπιταλιστικό κράτος, τους Δημάρχους και τους εργοδότες Φέρνουν φτώχεια και δυστυχία για τους εργαζόμενους

Οι δημότες που επιθυμούν μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 210-7662662 και 210-7641774 (Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα) καθημερινά από τις 8 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι και να απευθυνθούν στους υπαλλήλους, οι οποίοι θα φροντίσουν να ανάψουν τα καντηλάκια στα μνήματα των εκλιπόντων τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, χωρίς οι δημότες να επιβαρυνθούν και κυρίως χωρίς να χρειαστεί να αφήσουν την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Τις τελευταίες ημέρες καταγγέλθηκαν στο Δήμο Βύρωνα περιστατικά, στα οποία κάποιοι επιτήδειοι προσπάθησαν να παραπλανήσουν συνδημότες μας, εμφανιζόμενοι ως εργαζόμενοι του Δήμου, προκειμένου να εισέλθουν στα σπίτια τους.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (31/3) άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του Άλσους της Αγίας Τριάδας, που έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε εγκαταστάσεις του πάρκου.

Συνεδρίασε σήμερα το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης, Πρόληψης και Αντιμετώπισης του κορωνοϊού και αποφάσισε τη συμπλήρωσή των μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα με τα παρακάτω...

Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα σας περιμένει την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 11.00 π.μ. στο Θέατρο Βράχων, Άννα Συνοδινού για να γιορτάσουμε την πρώτη ημέρα της Σαρακοστής με νηστίσιμα εδέσματα, γλέντι, τραγούδι και εκπλήξεις.

Η καμπάνια ενημέρωσης περιλαμβάνει: αφίσες σε επίκαιρα σημεία του Δήμου, αφίσες στις στάσεις της Δημοτικής Συγκοινωνίας, φυλλάδια που θα μοιραστούν στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών του Βύρωνα (μέσω εταιρειών κοινοχρήστων), αφισέτες που θα αναρτηθούν στους πίνακες ανακοινώσεων των πολυκατοικιών και αυτοκόλλητα που θα τοποθετηθούν στους κάδους απορριμμάτων. Περιλαμβάνει επίσης σχετικές αναρτήσεις σε ιστοσελίδες στα social media.

Οι Κοινωνικές Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Βύρωνα (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου), το τοπικό τμήμα του "Χαμόγελου του Παιδιού" και οι καταστηματάρχες της αγοράς Βύρωνα συνδιοργανώνουν, Χριστουγεννιάτικη γιορτή...

Σας ενημερώνουμε ότι, με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Αʼ 145/30-09-2019, παρατάθηκε έως 31-12-2019 ο Ν. 4611/2019 (ΦΕΚ Αʼ 73/17-05-2019) περί ρύθμισης οφειλών.

Επιστολή στο Δήμαρχο Βύρωνα κ. Κατωπόδη σχετικά με τη χορήγηση των Μέσων Ατομικής Προστασίας, τους εμβολιασμούς, την προληπτική ιατρική για τους εργαζομένους του Δήμου έστειλε το Σωματείο Εργαζομένων.

Η ανάπλαση των προσφυγικών είναι ένα έργο κομβικό για τον Δήμο Βύρωνα και για τη συγκεκριμένη περιοχή, ένα έργο πνοής που αποσκοπεί στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.