Tag: Δήμαρχος Ηλιούπολης

Ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης γίνεται συχνά αποδέκτης διαμαρτυριών κατοίκων της πόλης, για καθυστερήσεις στην αλληλογραφία τους και παρά το γεγονός ότι θεσμικά δεν εμπλέκεται, επισκέφτηκε το γραφείο διανομής στην οδό Ναυαρίνου 32 και διαπίστωσε προσωπικά την επικρατούσα κατάσταση

Σκοπός του μνημονίου είναι η διεύρυνση της συνεργασίας τους κάτω από την ομπρέλα της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας, για την προώθηση διεθνώς του Δήμου Ηλιούπολης ως πόλης καινοτομίας και για την προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Στις φωτογραφίες που παρουσίασε η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" φαίνονται δεκάδες ηλικιωμένοι να περιμένουν στον εξωτερικό χώρο, φορώντας μεν μάσκες, αλλά χωρίς αποστάσεις λόγω και του μικρού περιβάλλοντα χώρου.

Η σημερινή «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία» είναι μια σημαντική υπενθύμιση σε όλους μας πως η αξιοπρέπεια και η ευημερία είναι δικαίωμα όλων και οφείλουμε να πράξουμε ακόμα πολλά ως κοινωνία & πολιτεία προκειμένου να γίνει αυτό μια καθολική πραγματικότητα.

Αγαπητοί Συμπολίτες, Στις συνθήκες του σημερινού «lockdown», με κλειστά πάλι τα καταστήματα λιανικής, διαφαίνεται ακόμα περισσότερο η χρησιμότητα της «κατ’ οίκον παράδοσης» προϊόντων.

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χατζηδάκης και η πρόεδρος της Επιτροπής κα Κατερίνα Μαρκουλάκη επισκέφτηκαν το σημείο που έγινε δοκιμαστική τοποθέτηση στην οδό Κωνσταντίνου Κανάρη, πυρπολητή του 1821 και Πρωθυπουργού της Ελλάδα

Η ομάδα καθαριότητας του Δήμου μας με οχήματα, σαρώνει την πόλη καθημερινά, για να περιορίσουμε τη διασπορά και να προστατεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη Δημόσια Υγεία.

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση του Γιώργου Χατζηδάκη Δημάρχου Ηλιούπολης με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λαιμό, στις "Δημοσκοπήσεις" το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου « Attica TV».

Ξεκινούν όλα τα σχολεία την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 8:15 και λόγω του COVID-19, ο καθιερωμένος αγιασμός, θα γίνει από τις 10:45 και μετά σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου και χωρίς παρουσία γονέων.

Σάλο έχει προκαλέσει η σύλληψη του καθηγητή σε Γυμνάσιο της Ηλιούπολης, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε συνάψει σχέση με 14χρονη μαθήτρια του.

Παρά τις δυσκολίες, που προέκυψαν από τα μέτρα κατά της πανδημίας, με μειωμένο προσωπικό λόγω αναγκαστικών αδειών και μετά από τις Πασχαλινές αργίες, η πόλη διατηρήθηκε σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Στις πρόσφατες συναντήσεις μου με τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κ. Καλούδη, μέσα στην δύσκολη αυτή περίοδο της κρίσης του νέου ιού, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για το τι πρέπει να γίνει στην πόλη μας και ιδιαίτερα τώρα, που επιχειρείται η επιστροφή στην κανονικότητα.

Παραλάβαμε σήμερα νέους μπλέ κάδους ανακύκλωσης στα πλαίσια του συνολικού σχεδιασμού ανάπτυξης στην πόλη μας.

Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε , Απευθύνομαι στην Εξοχότητά Σας, γνωρίζοντας την αγάπη σας για τα ζώα και με την επιστολή μου αυτή σας παρακαλώ να συμβάλλετε με την θεσμική συμβουλή Σας, στην επίλυση ενός προβλήματος...

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ , Ακούγοντας καθημερινά τα προβλήματα των πολιτών, ιδιαίτερα μέσα σʼ αυτήν την κρίσιμη περίοδο, διαπιστώνω ότι δεν είναι δυνατόν να έχει αποτέλεσμα, καμία από τις προσπάθειες του υπουργείου σας, για την υλοποίηση της τηλε-εκπαίδευσης, αν δεν λυθεί το πρώτο και κύριο εμπόδιο.