Tag: Δήμος Αγ. Δημητρίου

Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών διατάσσει μεταξύ άλλων: 🔘 Την προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας του σταθμού και των κεραιών κινητής τηλεφωνίας που έχει εγκαταστήσει η εταιρεία στο συγκεκριμένο σημείου της οδού Σουλίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, σας προσκαλούμε στη γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Αγ. Δημητρίου την Παρασκευή 5-10-2018 και ώρα 6:00 το απόγευμα στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας, δεσποζόμενους και αδέσποτους.

Το φεστιβάλ που κάθε φθινόπωρο αγκαλιάζει όλες τις μορφές της τέχνης, επιφυλάσσει και αυτό το Σεπτέμβρη στους κατοίκους της πόλης του Αγ. Δημητρίου –και όχι μόνο- πλήθος μαγευτικών παραστάσεων και συναυλιών.

Ανάμεσα στις παρακαταθήκες που μας έχουν αφήσει σπουδαίοι Έλληνες και Ελληνίδες που έζησαν και έδρασαν στο παρελθόν, μια πολύ ξεχωριστή είναι αυτή του μεγάλου αγωνιστή της Δημοκρατίας, του Αλέξανδρου Παναγούλη.

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της πόλης με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, καλεί τους πολίτες...

Ένας μήνας εκδηλώσεων, θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών, θεάτρου σκιών και κινηματογραφικών προβολών, από την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017, που θα βοηθήσει στην υποδοχή του φθινοπώρου… όπως του αξίζει!

Με μια απαξιωτική, προς κάθε κριτική, δήλωσή της επέλεξε να τοποθετηθεί η κα Ανδρούτσου απέναντι στις διαμαρτυρίες των δημοτών, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την άθλια εικόνα που παρουσίαζαν επί 15 ημέρες οι γειτονιές του Αγίου Δημητρίου.

Το μένος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκάλεσε το ερωτηματολόγιο που διακινείται διαδικτυακά τις τελευταίες μέρες, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργεί ο Δήμος Αγ. Δημητρίου για να καταγράψει τις τάσεις της κοινωνίας στις προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν για τη Βιώσιμη Ανάπτυξης της πόλης.

Ευθεία επίθεση εναντίον της δημάρχου του Αγίου Δημητρίου Μαρίας Ανδρούτσου, τις αποφάσεις τις οποίας ταυτίζουν με τις πρακτικές των δανειστών, καταγγέλοντας ότι βάζει στο στόχαστρο Συνταγματικά κατοχυρωμένες Ελευθερίες και Δικαιώματα, εξαπολύουν συνδικαλιστές των ΟΤΑ.

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της πόλης του Αγίου Δημητρίου, με επίκεντρο όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες και γνώμονα τις αρχές της βιωσιμότητας και αειφορίας, ξεκινάμε μια έρευνα που έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει τις απόψεις σας σχετικά με τα κυριότερα θέματα, που αφορούν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη της πόλης.

Με ένα πολύ ιδιαίτερο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και μια σπουδαία καλεσμένη, την Μαρία Φαραντούρη, γιορτάζονται τα φετινά "Παναγούλεια", στο Δήμο Αγ. Δημητρίου, το τριήμερο 12, 13 και 14 Μαΐου 2017.

Εν όψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και εθελοντριών, που κάλυψαν επαρκώς την έλλειψη προσωπικού, στήριξε έμπρακτα όλους τους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών, με κεντρικό μήνυμα «Και αυτό το Πάσχα κανένας συμπολίτης μας μόνος του!»

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του Ρατσισμού στις 21 Μαρτίου, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αγ. Δημητρίου, το Σωματείο Εργαζομένων και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ του Δήμου Αγ. Δημητρίου, διοργανώνουν εκδήλωση τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 στις 7:00 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου - Λυκείου (Στρογγυλό) - Παπάγου και Καλλιθέας.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγ. Δημητρίου σύσκεψη μεταξύ της Δημάρχου Αγ. Δημητρίου, Μαρίας Ανδρούτσου, του Προέδρου του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων (ΤΠ&Δ), κ. Κωνσταντίνου Βαρλαμίτη και του Διευθύνοντος Συμ-βούλου της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), κ. Θεόδωρου Γκοτσόπουλου με αντικείμενο ...