Tag: Δήμος Βύρωνα

Η πολιτική της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βύρωνα είναι για τα μπάζα. Μόνο τα ιδιωτικά συμφέροντα εξυπηρετεί. Οι κρίσεις γεννούν .......Ευκαιρίες για το καπιταλιστικό κράτος, τους Δημάρχους και τους εργοδότες Φέρνουν φτώχεια και δυστυχία για τους εργαζόμενους

Οι δημότες που επιθυμούν μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 210-7662662 και 210-7641774 (Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα) καθημερινά από τις 8 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι και να απευθυνθούν στους υπαλλήλους, οι οποίοι θα φροντίσουν να ανάψουν τα καντηλάκια στα μνήματα των εκλιπόντων τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, χωρίς οι δημότες να επιβαρυνθούν και κυρίως χωρίς να χρειαστεί να αφήσουν την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Τις τελευταίες ημέρες καταγγέλθηκαν στο Δήμο Βύρωνα περιστατικά, στα οποία κάποιοι επιτήδειοι προσπάθησαν να παραπλανήσουν συνδημότες μας, εμφανιζόμενοι ως εργαζόμενοι του Δήμου, προκειμένου να εισέλθουν στα σπίτια τους.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (31/3) άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του Άλσους της Αγίας Τριάδας, που έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε εγκαταστάσεις του πάρκου.

Συνεδρίασε σήμερα το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης, Πρόληψης και Αντιμετώπισης του κορωνοϊού και αποφάσισε τη συμπλήρωσή των μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα με τα παρακάτω...

Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα σας περιμένει την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 11.00 π.μ. στο Θέατρο Βράχων, Άννα Συνοδινού για να γιορτάσουμε την πρώτη ημέρα της Σαρακοστής με νηστίσιμα εδέσματα, γλέντι, τραγούδι και εκπλήξεις.

Η καμπάνια ενημέρωσης περιλαμβάνει: αφίσες σε επίκαιρα σημεία του Δήμου, αφίσες στις στάσεις της Δημοτικής Συγκοινωνίας, φυλλάδια που θα μοιραστούν στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών του Βύρωνα (μέσω εταιρειών κοινοχρήστων), αφισέτες που θα αναρτηθούν στους πίνακες ανακοινώσεων των πολυκατοικιών και αυτοκόλλητα που θα τοποθετηθούν στους κάδους απορριμμάτων. Περιλαμβάνει επίσης σχετικές αναρτήσεις σε ιστοσελίδες στα social media.

Οι Κοινωνικές Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Βύρωνα (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου), το τοπικό τμήμα του "Χαμόγελου του Παιδιού" και οι καταστηματάρχες της αγοράς Βύρωνα συνδιοργανώνουν, Χριστουγεννιάτικη γιορτή...

Σας ενημερώνουμε ότι, με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α’ 145/30-09-2019, παρατάθηκε έως 31-12-2019 ο Ν. 4611/2019 (ΦΕΚ Α’ 73/17-05-2019) περί ρύθμισης οφειλών.

Επιστολή στο Δήμαρχο Βύρωνα κ. Κατωπόδη σχετικά με τη χορήγηση των Μέσων Ατομικής Προστασίας, τους εμβολιασμούς, την προληπτική ιατρική για τους εργαζομένους του Δήμου έστειλε το Σωματείο Εργαζομένων.

Η ανάπλαση των προσφυγικών είναι ένα έργο κομβικό για τον Δήμο Βύρωνα και για τη συγκεκριμένη περιοχή, ένα έργο πνοής που αποσκοπεί στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Την Τρίτη 6 Αύγουστου κατά την διάρκεια περισυλλογής των απορριμμάτων στο χώρο του στρατοπέδου ΕΚΕΜΣ εργάτρια της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα τραυματίστηκε στο δάκτυλο του χεριού της.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου μας, ότι την περίοδο από 15 έως 31 Αυγούστου, δεν θα γίνεται περισυλλογή των κηπαίων απορριμμάτων (κορμοί δέντρων, κλαδιών, ξερών χόρτων και φυτών) καθώς το Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ) θα παραμείνει κλειστό από 17 έως 28 Αυγούστου.

''Η απόφαση του ΣτΕ δείχνει ότι η δικαιοσύνη ΔΕΝ είναι ουδέτερη. ΕΙΝΑΙ ταξική'', αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Δ. Βύρωνα, σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ που κρίνει συνταγματική την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού των Δημοσίων Υπαλλήλων.