Tag: Καλλιάνος

Ο γωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο αδερφός του, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Την εκλεκτή της καρδιάς του Χάρις Δαμιανού παντρεύτηκε πριν λίγη ώρα στο δημαρχείο Ηλιούπολης ο Γιάννης Καλλιάνος. Μάρτυρες στον πολιτικό γάμου του ευτυχισμένου ζευγαριού ήταν οι καλοί τους φίλοι Γιώργος Καπνάκης και Ηλίας Λαμπρινάκος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύντροφός του, Χάρις Δαμιανού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην ΟΝ time, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα, παντρεύονται με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Ηλιούπολης...

Ο Νότιος Τομέας Αθηνών είναι μία εκτεταμένη γεωγραφικά περιοχή που αποτελεί τόσο τόπο κατοικίας για εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας όσο και ταυτόχρονα έντονα νευραλγικό χώρο για τη διεξαγωγή μεγάλου αριθμού οικονομικών δραστηριοτήτων...

Με βάση τα παραπάνω, ερωτώνται η κυρία Υπουργός: Πώς διαμορφώνεται ο σχεδιασμός για την ίδρυση σε σύντομο χρονικό διάστημα Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων στον Νότιο Τομέα Αθηνών;

Η ''Ευρώπη 2020'', είναι η αναπτυξιακή στρατηγική της ΕΕ για μια έξυπνη, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς οικονομία. Αυτές οι τρεις αλληλοσυμπληρούμενες προτεραιότητες προσδιορίζεται ότι θα βοηθήσουν την ΕΕ και τα κράτη-μέλη της να επιτύχουν υψηλά επίπεδα απασχόλησης, παραγωγικότητας και κοινωνικής συνοχής.

Ο βουλευτής πάντα στέκεται συμπαραστάτης στους αγώνες του δήμου μας και μάλιστα από τον Οκτώβριο του 2019 έχει καταθέσει σχετική ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού ώστε το θέμα να συζητηθεί στη Βουλή των Ελλήνων.

Εξοργισμένος από τους δικαστές που άφησαν ελεύθερους τους διαρρήκτες που επιχείρησαν, πριν από μερικές μέρες, να εισβάλλουν στο σπίτι του στη Γλυφάδα εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Αν νομίζετε ότι αυτές τις ημέρες ζεσταθήκατε αρκετά ή και μερικοί από εσάς ταλαιπωρηθήκατε από τους 36-37°C, τότε θα σας πληροφορήσω ότι από την ερχόμενη Πέμπτη όλα θα αλλάξουν.

Πολλοί συνδέουν τις μεταρρυθμίσεις με την σκληρή λιτότητα και αυτό είναι απολύτως λανθασμένο. Επειδή το παραμύθι κάποια στιγμή πρέπει να λάβει τέλος, σας εξηγώ παρακάτω τι ακριβώς συμβαίνει με όσο πιο απλά λόγια γίνεται...

του Ιωάννη Καλλιάνου. Μια διαδικασία αδειοδότησης που θύμιζε «Κόζα Νόστρα» και Άντζελο Λα Μπαρμπέρα του Παλέρμο, έκρυβε τελικά δάνεια από τράπεζες, βοσκοτόπια και κάθε άλλης λογής προσυνεννοήσεις που βγήκαν στην φόρα όταν χρειάστηκε να γίνει ενδελεχής έλεγχος για τα πόθεν έσχες.