Tag: Καραβέλος

Η Κυβέρνηση, με άλλα λόγια η παρέα που διαφεντεύει την πατρίδα μας, είναι τόσο σίγουρη για τον εαυτό της, που έφτασε στο σημείο να "θεσπίσει" ασυλία για τα μέλη της "Αγέλης των Λοιμωξιολόγων", του "Επιτροπάτου των Ειδικών" και της "Εθνικής Παρέας των Εμβολιαστών".

Αξιότιμε κ. Διευθυντά. Αξιότιμοι κ.κ Διδάσκοντες. Με ενόχληση, ως επιστήμων και άνθρωπος ανέγνωσα το κείμενο διάταξης που προσβάλλει τον νομικό μας πολιτισμό και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας. Πρόκειται για το άρθρο 96 του ν. 4790/2021, που εξουσιοδοτεί τους αρμόδιους υπουργούς να ορίσουν τις διαδικασίες ελέγχων ή "αυτοελέγχων" των μαθητών για covid-19.

Για τον κάθε αγράμματο δημοσιογράφο, πολιτικό, λοιμωξιολόγο τάχα γιατρό, για τον κάθε τιποτένιο, για το κάθε περίτριμμα (σκουπίδι), θα τρέξει πάραυτα προς βοήθεια του, η αγέλη των λύκων!

Ας ξεκινήσουμε με αυτό: " ...Αναλογιζόμενος όσο μπορώ πιο έντιμα την τριακονταετή περίπου θητεία μου, στην ΄άσκηση της δικαιοσύνης, το μόνο αντικειμενικό καταστάλαγμα που διατηρώ, είναι ότι περπάτησα σε ένα δρόμο μάταιο.

[ Για τη μεγάλη αυριανή ημέρα! Για την Ελευθερία και την Εθνική Ανεξαρτησία! Για το αίμα που χύθηκε! Για το 1821 και την Εθνική μας Αντίσταση! (φτωχό αφιέρωμα από το βιβλίο μου:"Χωρίς γραβάτα", εκδόσεις " Γαβριηλίδης", έτος 2014) ]

Με αναφορά και σεβασμό στην Ιστορία και τον Πολιτισμό μας που συγκροτούν κομμάτι του πολύτιμου μωσαϊκού της Ανθρωπότητας, και με το νου μας στη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Βιοηθική, που αποτελούν θεσμοθετημένες αξιακές αρχές της Πολιτείας μας,

Επειδή ορισμένοι "ελαφρείς" υπερπηδούν τα νομικά εμπόδια που αποκλείουν το "υποχρεωτικό" των εμβολίων (απάντων, όχι μόνο των τωρινών για τα οποία οι "αρμόδιοι"δεν ξέρουν τίποτα), καθώς και τα αντίστοιχα που εμποδίζουν το γενικευμένο του εμβολιασμού, πλην ρητών εξαιρέσεων, είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε τα εξής:

Ήταν καθήκον μου, να παραθέσω το παρακάτω κείμενο του κ.Βασίλη Γ. Καραχάλιου, δημοσιευμένο στο μικρό δελτίο "Παναρμόνιο",Μαϊου 2018, ενός δασκάλου που τόσα προσέφερε στα παιδιά και ακόμη προσφέρει στην πνευματική ζωή της Ηλιούπολης.

Λαγός (αρχ. λαγωός)= ζώον θηλαστικό ονομαστό, ίσως αδίκως, για την δειλία του , ως περιζήτητο θήραμα, και κατ¨επέκταση ως εκλεκτός μεζές! Ο λαός θέλοντας να τιμήσει την φήμη του λέει: "έγινε λαγός". με άλλα λόγια έγινε καπνός, κοινώς την κοπάνησε.

Υπάρχουν πολιτικοί που αναδεικνύονται ανάμεσα σε ανθρώπους, και άλλοι που φυτρώνουν ανάμεσα στα λάχανα! Σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκει ο πρωθυπουργός μας και το ασκέρι του, δεν χρειάζεται φιλοσοφία.

Έχεις σκεφτεί τι θα είχαμε απογίνει, ως λαός, χωρίς έναν Σαρηγιάννη, έναν Δερμιτζάκη, έναν Τσιόδρα, έναν Σύψα, (κυρίως) έναν Μαγιορκίνη, μια Λινού, (κυρίως) μια Παγώνη; Εγώ παιδιά, σας βεβαιώ, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Μόλις το αναλογιστώ, νιώθω σαν το παιδί που ορφάνεψε. Για σκεφτείτε να είσαι εν μέσω θανατηφόρων ιών, μόνο με τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Χαρδαλιά! Θάνατος!