Tag: Νίκος Χαρδαλιάς

Τα μέτρα που θα ισχύουν εν όψει Πάσχα παρουσίασε αναλυτικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας της λοίμωξης Covid-19 στη χώρα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς εξειδικεύει τα νέα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύσουν στην Αττική από τις 6 το πρωί της Πέμπτης ως τις 28 Φεβρουαρίου.

Σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με τη λήψη νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην Αττική από Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, θα εξειδικεύσει τα μέτρα προς εφαρμογή, αύριο, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 12.00, από το κτήριο Φάρος της Πολιτικής Προστασίας.

Στον συνωστισμό που επικράτησε τις τελευταίες ημέρες σε πλατείες στάθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού.

Κοντά στα δέκα εκατομμύρια ευρώ πλήρωσαν οι Έλληνες τις «άσκοπες» μετακινήσεις τους, στο πλαίσιο των απαγορεύσεων που ξεκίνησαν από τις 23 Μαρτίου για την ανάσχεση μετάδοσης του κορωνοϊού.

Τον διπλασιασμό των προστίμων για τις άσκοπες μετακινήσεις, από τις 21:00 το Μεγάλο Σάββατο έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Όπως είπε επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και τον ενημέρωσε ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη μεταφορά του Αγιου Φωτός κατ΄οίκον γιατί έτσι ακυρώνουμε όλες τις προσπάθειες που κάνουμε μέχρι σήμερα.

Από τις έξι το πρωί ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Πρόστιμο 150 ευρώ σε όποιον παραβιάζει το μέτρο αυτό. Ποιοι θα μπορούν να κυκλοφορούν. Μόνο δυο άτομα ανά ΙΧ. Σε λειτουργία από το βράδυ το forma.gov.gr.

Την Παρασκευή 10-01-2020 εκπρόσωποι των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας Σ.Ε.ΔΙ.Π. Δυτικής Αχαΐας, Ο.Α.Ε. Βύρωνα , Ε.Δ.Δ.Δ. Ροδόπολης , Ε.Ο.Δ.Π. Ηλιούπολης και ΕΔΑΣΑ, συναντήθηκαν με τoν Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Χαρδαλιά

Ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, εξήγησε γιατί επέλεξαν να μην σταλεί μήνυμα μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 για την φωτιά στον Υμηττό.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα καθόσον η σχέση της ομάδας μας με τον κύριο Χαρδαλιά κατά το παρελθόν είχε υπάρξει άριστη ιδιαίτερα...

Την θέση του γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ που κατείχε ο Τάσος Γαιτάνης , ανέλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς που έχει διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα και σήμερα είναι περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής.

Στην Αργυρούπολη και στο Ελληνικό σήμερα! Σημαντική συνεργασία και συζήτηση με τον φίλο Δήμαρχο Αργυρούπολης -Ελληνικού Γιάννη Κωνσταντάτο, έναν αυτοδημιούργητο αυτοδιοικητικό...

  Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα την περίοδο 2003-2014, παρέδωσε και επίσημα την προεδρία του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) στον Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο στις 6 Μαρτίου, στα γραφεία του Συνδέσμου στο Βύρωνα, παρουσία της απερχόμενης και νεοεκλεγείσας Εκτελεστικής Επιτροπής καθώς και εργαζομένων και συνεργατών του ΣΠΑΥ.   Συγκινημένος, μετά από 12 χρόνια θητείας στον Σύνδεσμο, ο απερχόμενος Πρόεδρος δήλωσε: «Παραδίδω την σκυτάλη ενός μοναδικού στοιχήματος και ενός όμορφου ταξιδιού για την προστασία του Υμηττού, με απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλους όσους συντριπτικά με εμπιστεύθηκαν και σε όλους όσους συνεργαστήκαμε αδιάκοπα για να κρατήσουμε πράσινο τον Υμηττό μας.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα (2003-2014), πραγματοποίησε συνάντηση ? συζήτηση στα γραφεία του ΣΠΑΥ, στις 12 Δεκεμβρίου, με σκοπό την ενημέρωση όλων των Δημάρχων των Δήμων-μελών του Συνδέσμου.   Ειδικά συζητήθηκαν η πορεία, τα απολογιστικά στοιχεία και ο επιχειρησιακός προγραμματισμός του ΣΠΑΥ, ενόψει τόσο της ολοκλήρωσης της 12ετούς θητείας του στο τιμόνι του Συνδέσμου, όσο και στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων των Δημάρχων των Δήμων-μελών του ΣΠΑΥ.