Tag: ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η επικαιρότητα στο ζήτημα της Δημόσιας Περιουσίας, ζήτημα που ταλανίζει την Πόλη μας εδώ και δεκαετίες, επιβεβαιώνει τις ανησυχίες που είχαμε εκφράσει εδώ και καιρό.

Από την έναρξη των έκτακτων και ακραίων καιρικών φαινομένων της «Μήδειας» γίναμε μάρτυρες της μεγάλης έλλειψης προετοιμασίας και της αποτυχίας της δημοτικής αρχής να αντιμετωπίσει ουσιαστικά την έλευση του χιονιά.

Πρέπει άμεσα να αναληφθεί πρωτοβουλία από τον Δήμο Ηλιούπολης, τον ΣΠΑΥ και το Δασαρχείο ώστε να προλάβουμε τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εχθές το βράδυ ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου ανακοίνωσε στους καθηγητές ότι το ωδείο θα κλείσει και θα μετατραπεί σε μουσική σχολή.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθιά μας αγανάκτηση αλλά και θλίψη για τα γεγονότα που συντελέστηκαν κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ των τοπικών μας ιστορικών ομάδων Διάνα και Χαραυγιακού.

Τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρίες φροντίζουν 175 άτομα και είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να καλύψουμε καθέναν τους με ατομικά μέσα προστασίας ενώ παράλληλα προσφέραμε σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό ειδικές μάσκες προστασίας. Η χρήση μάσκας

Οι αγώνες του συνδυασμού «Πρώτα η Ηλιούπολη» δικαιώθηκαν με τη χθεσινή ανάρτηση του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη που δηλώνει «Όχι» στην διατήρηση και επαύξηση του υπάρχοντος ΚΥΤ (Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης) στους πρόποδες του βουνού μας.

Μετά και την τελευταία αποχώρηση του μέχρι πρότινος δημοτικού συμβούλου από την παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» και την ανεξαρτητοποίησή του, θα μπορούσα εύκολα να επιδοθώ σε μία πρόσφατη αναδρομή.

Για μια ακόμα φορά η δημοτική αρχή φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων ως προς την διαχείριση των μεγάλων θεμάτων της πόλης μας όπως αυτό της δημιουργίας δημοτικού κοιμητηρίου και της οριστικής απομάκρυνσης του ΚΥΤ.

Με το Σύλλογο Ποντίων Ηλιούπολης, καταθέσαμε σήμερα στεφάνι, σαν ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης στο μνημείο του Ποντιακού Ελληνισμού που βρίσκεται στην πόλη μας.

Η Ηλιούπολη οφείλει να επανακτήσει την εμπορική της αίγλη και γι αυτό το λόγο η Παράταξή μας θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των επιχειρηματιών της Πόλης με συγκεκριμένες ενέργειες και προτάσεις.

Κάθε Τετάρτη 17.30 γυμναστική και ασκήσεις με αντικείμενα που θα βρούμε σπίτι μας ➡️Κάθε Πέμπτη 17.30 διατροφικές συμβουλές για να τρώμε σωστά χωρίς να στερούμαστε αγαπημένες μας γεύσεις

Απευθυνόμενοι στους συμπολίτες μας, κοινοποιούμε τις προτάσεις μας προς τη Δημοτική Αρχή η οποία παραμένει απλός παρατηρητής των εξελίξεων χωρίς να παρεμβαίνει με συγκεκριμένες τομές στην κοινωνική πολιτική και την παιδεία.