Tag: Τσίπρας

Το πάρτι των απευθείας αναθέσεων της κυβέρνησης κατήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής και έκανε εκτενή αναφορά σε σειρά σκανδάλων της ΝΔ.

Η εντολή για την προκαταρκτική δόθηκε κατόπιν σχετικής καταγγελίας που έγινε στην εισαγγελία από τον δικηγόρο Φαήλο Κρανιδιώτη ενώ λόγω της αναφοράς σε πολιτικά πρόσωπα η δικογραφία αναμένεται να πάρει το δρόμο προς τη Βουλή.

Ο Ηλίας ήταν ένα παιδί που πάλευε καθημερινά για έναν κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης - Ο αποχαιρετισμός από τον Αλέξη Τσίπρα και τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Εγώ λοιπόν δεν θα τον αφήσω τον πρωθυπουργό να διαδίδει ότι είναι κανονικό ό,τι δεν είναι κανονικό στη Δημοκρατία. Γιατί ο πρωθυπουργός δεν δικαιούται να σπέρνει τη διαπλοκή και την ανηθικότητα ως κανονικότητα στο λαό.

Πρωτοφανές επεισόδιο στο Αιγαίο και στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας, καθώς παρενόχλησαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Αλέξης Τσίπρας καθώς κατευθυνόταν στο Αγαθονήσι για την 25η Μαρτίου.

Ακούγοντας χτες τον Τσίπρα να μιλάει στους βουλευτές του εναντίον της αντιπολίτευσης, νόμιζε κανείς ότι φωτογράφιζε τον εαυτό του. Ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει τον Μαυρογιαλούρο. Τώρα λέει ψέματα και στον εαυτό του!

Οι εξελίξεις σήμερα Κυριακή στον πολιτικό χώρο είναι ραγδαίες. Έτσι ενώ όλα έδειχναν ότι η διαδικασία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση θα γινόταν την Πέμπτη, με επιστολή του ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προς τον Νίκο Βούτση ζητά άμεση εκκίνηση των διαδικασιών.

Ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του πήραν την εξουσία μετά από μια 4ετία αντιπολίτευσης με συγκεκριμένες υποσχέσεις και συγκεκριμένες επιθέσεις στις μέχρι τότε κυβερνήσεις..

Ενας 28χρονος άνδρας, αλβανικής υπηκοότητας, συνελήφθη μετά από καταδίωξη, από τους αστυνομικούς της ασφάλειας του τμήματος Αμπελοκήπων, γιατί παρίστανε τον αστυνομικό του Τσίπρα

''Και να σου πω και κάτι άλλο; Και νά 'παιρνες 2.000 ευρώ, έτσι ως... Δε θα γινόταν τίποτα. Θα τά 'χανες αυτά τα χρήματα, θα τα σκόρπαγες, θα τα σπατάλαγες''. Μʼ αυτή του την απάντηση, σε άνθρωπο που έχασε το σπίτι του στο Μάτι, ο πρωθυπουργός δεν απέδειξε μόνο ότι δεν έχει ιδέα από την καθημερινότητα των πολιτών.

Τελικώς, χρωστάνε οι Γερμανοί αποζημιώσεις στην Ελλάδα; Μάλιστα. Με απόφαση της Διάσκεψης των Παρισίων (1946) 7δις 100 εκ δολάρια αγοραστικής αξίας 1938 (σημερινά 108 δις χωρίς τους τόκους) και 3,5 δις δολ. του 1938, σημερινής αξίας 54 δις χωρίς τους τόκους. Αυτά, στο Δημόσιο. Και γιατί δεν τα δίνουν, ενώ έχουν πληρώσει σε όλα τα άλλα κράτη; Γιατί μπορούν!

Μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Γρηγόρης Καραγκούνης, καταγόμενος από την Κυψέλη του Αγρινίου, 58 ετών και σύζυγος της Ζανέτ Τσίπρα, αδελφής του πρωθυπουργού.

Η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην έκθεση της Θεσσαλονίκης έδειξε ότι ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ, που τον Ιούνιο του 2012 στο προεκλογικό του πρόγραμμα ζητούσε την διάλυση των ΜΑΤ, την απαγόρευση της οπλοφορίας κατά την αστυνόμευση διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων, την απόσυρση των χημικών και την ανάθεση της εποπτείας των υπηρεσιών Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας σε διακομματική επιτροπή της Βουλής ανήκει οριστικά στην ιστορία.