Tag: Χατζηδάκης

Στην προγραμματισμένη αυτή ευρεία σύσκεψη εξετάστηκε λεπτομερειακά η κατάσταση στην πόλη και στην γύρω περιοχή και έγινε αμοιβαία ενημέρωση, πληροφόρηση και ανταλλαγή απόψεων για την εφαρμογή επιπλέον μέτρων για την βελτίωση της αστυνόμευσης και την διασφάλιση του δικαιώματος του πολίτη να είναι και να αισθάνεται ασφαλής.

Αγαπητοί συνδημότες, Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ευχαριστήσουμε εκείνους που καθημερινά δίνουν έναν ηρωικό αγώνα απέναντι στην πανδημία.

Οι κάτοικοι της Ηλιούπολης έχουν ανάγκη από αγώνα και διεκδίκηση και όχι από δημοτικές αρχές-πορτιέρηδες της κυβέρνησης

Εξυπηρετώντας τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα και επιδιώκοντας το διχασμό, κάποιοι δημοσίευσαν ένα άρθρο στο οποίο, όχι μόνο στιγματίζονται αγώνες αλλά και στοχοποιούνται οι κάτοικοι ενός ολόκληρου δήμου!

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, Η 8η Μαρτίου είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αποτελεί μια υπενθύμιση και μια ευκαιρία αφύπνισης όλων όσων αδικήθηκαν στο πέρασμα τον χρόνων από στερεοτυπικές κοινωνικές πεποιθήσεις.

Σκοπός του μνημονίου είναι η διεύρυνση της συνεργασίας τους κάτω από την ομπρέλα της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας, για την προώθηση διεθνώς του Δήμου Ηλιούπολης ως πόλης καινοτομίας και για την προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, συγκροτείται Ομάδα Έργου (με βάση τις προβλέψεις του νόμου 3144/2003), με επικεφαλής project manager τον οικονομολόγο Μιχάλη Κεφαλογιάννη, με αποστολή την ταχύτερη απονομή των συντάξεων.

Το έργο προϋπολογισμού 7.440.000 € χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και προβλέπει την κατασκευή τεσσάρων συλλεκτήρων ομβρίων υδάτων, για την αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών Αναστάσεως και Καρέα των Δήμων Ηλιούπολης και Βύρωνα, αντίστοιχα.

Το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ιωάννη Πούλο, για να ευχαριστήσουν εκ μέρους της πόλης τον Διευθυντή κ. Αθανάσιο Λαϊνά

Αγαπητοί συνδημότες, Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι τα “ανοιχτά αυτιά” του Δήμου στις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις σας, μαζί με τον διάλογο μπορούν να μας οδηγήσουν στο να αλλάξουμε με επιτυχία, βήμα-βήμα και όλοι μαζί την Ηλιούπολη.

Αγαπητοί Συμπολίτες, Στις συνθήκες του σημερινού «lockdown», με κλειστά πάλι τα καταστήματα λιανικής, διαφαίνεται ακόμα περισσότερο η χρησιμότητα της «κατ’ οίκον παράδοσης» προϊόντων.

Μια συζήτηση με τον δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη για το τι σκέπτεται να κάνει προκειμένου να αναδείξει το μεγαλύτερο ανοιχτό ρέμα της νότιας Αθήνας

Το «ΟΧΙ» της Ελλάδας την 28η Οκτωβρίου του 1940, διατηρεί και σήμερα ακέραια την αξία του, σαν σύμβολο ομοψυχίας και αποφασιστικότητας για την υπεράσπιση της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Μαζί μας, οι κάτοικοι της περιοχής κ. Μ. Μηναδάκης και κ. Ραλλία Χρηστίδου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο νομικός των κατοίκων κ. Κ. Διάκος, ο νομικός του Δήμου κ. Κ. Μανταδάκης και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κ. Σεφτελής και Απ. Στασινόπουλος.

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση του Γιώργου Χατζηδάκη Δημάρχου Ηλιούπολης με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λαιμό, στις "Δημοσκοπήσεις" το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου « Attica TV».

Είδες η...νέα ΔΕΗ; Εκπτώσεις σε οικιακούς πελάτες, επιχειρήσεις, ευάλωτους πελάτες, δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση, διεύρυνση ωραρίου, ακόμα και διπλασιασμό έκπτωσης για συγκεκριμένους λογαριασμούς ανακοίνωσε η εταιρεία. Το νέο logo, οι ομιλίες Μητσοτάκη – Χατζηδάκη και όλα όσα αλλάζουν στη νέα εποχή.