Tag: βιβλία

11 γυναίκες τελείως άγνωστες μεταξύ τους έχουν κάτι κοινό: Έχουν ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ τους πρώην τους και όλες τους με κόκκινο κραγιόν έχουν γράψει ένα quote που τις αντιπροσωπεύει στο καθρέπτη του δωματίου τους.

«myDATA», δηλαδή my Digital Accounting and Tax Application: αυτό είναι το όνομα της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με την οποία η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με απόφαση των υπουργείων Εργασίας και Υγείας, σταδιακά η πιστοποίηση ασφαλιστικής ικανότητας προκειμένου να καλύπτονται οι παροχές σε είδος από τον ΕΟΠΥΥ και οι παροχές σε χρήμα από τον κλάδο κύριας ασφάλισης και λοιπών παροχών του ΕΦΚΑ θα γίνεται με τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.)...

Γέμισαν τα Προπύλαια κόσμο το μεσημέρι της Κυριακής (04.03.2018) και αυτή τη φορά δεν ήταν ούτε φοιτητές ούτε… αντιεξουσιαστές. Ήταν πολίτες που αντιτίθενται στα νέα βιβλία των Θρησκευτικών.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης συνεχίζει, για έκτη χρονιά, το πρόγραμμα «Χειροποίητες Βιβλιοϊστορίες», για τα παιδιά των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας.

Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια, για να πάψουν πια, οι γονείς των μαθητών των Λυκείων και της Ηλιούπολης , να βάζουν το χέρι στην τσέπη για την αγορά των ξενόγλωσσων βιβλίων...

Ο Δήμος μας παρακολουθώντας τις Διεθνείς Εξελίξεις και καινοτομίες στον τομέα της Υγείας και διαβλέποντας τις σύγχρονες ανάγκες των Δημοτών μας, εξασφάλισε μία μοναδική υπηρεσία ΠΡΟΛΗΨΗΣ υγείας που λειτουργεί ως ομπρέλα προστασίας.

Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά... Όχι όμως και τα σχολικά βιβλία για τους μαθητές του Ναυτικού Τομέα των ΕΠΑΛ! Ε. και; Ο μέγας Ζουράρις είπε ότι και νησιά να μην έχουμε δεν πειράζει. Άρα τι την θες την Ναυτιλία;

«Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ», ένα από τα σημαντικότερα και πιο αγαπημένα παιδικά βιβλία του μεγάλου Γερμανού συγγραφέα Έριχ Κέστνερ, που τιμήθηκε με το Παγκόσμιο Βραβείο Λογοτεχνίας Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, μεταφέρεται στη σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, «Θέατρον», από τις 4 Νοεμβρίου.

Το ΙΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έχει ήδη ενημερώσει την ασφαλιστική ικανότητα των ασφαλισμένων του και οι δικαιούχοι ασφάλισης μπορούν να μπαίνουν στην ειδική εφαρμογή για να δουν εαν έχει θεώρηση το βιβλιάριο υγείας τους για το 2016 και εως 28/2/2017.   Ειδικότερα οι ασφαλισμένοι μπορούν να εισέλθουν στην ειδική εφαρμογή συμπληρώνοντας το ΑΜΚΑ τους το ΑΦΜ τους και το ΑΜΑ τους ώστε να δουν εαν το βιβλιάριο υγείας του έχει θεωρηθεί αυτόματα.

Στα πλαίσια των εορτασμών των 80 χρόνων από την ανέγερση του πρώτου Ναού της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, η εκκλησιαστική μας κοινότητα θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου την παρουσίαση στο δύο παιδικών βιβλίων.   Η εκδήλωση θα γίνει εντός του Ιερού Ναού αμέσως μετά τον πανηγυρικό εσπερινό επί τη εορτή της Συνάξεως των Αθηναίων Αγίων, όπου θα χοροστατήσει ο Επίσκοπος Σαλώνων Αντώνιος.