Tag: δελτίο τύπου

Ο Δήμος Ηλιούπολης αντιμετώπισε επιτυχημένα αυτό το σπάνιο ακραίο φαινόμενο 20ετίας, χάρη στις μεγάλες προσπάθειες αιρετών, υπηρεσιακών και εθελοντών, με τον διαθέσιμο μηχανολογικό εξοπλισμό...

17 δημοτικές παρατάξεις, φορείς και συλλογικότητες από τον Άλιμο, την Αργυρούπολη-Ελληνικό, την Ηλιούπολη, τη Δάφνη, τον Υμηττό και τη Γλυφάδα.

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχοντας ως άμεση προτεραιότητα την στήριξη των συμπολιτών μας, την ενίσχυση και προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, παρατείνει την ισχύ των αιτήσεων για την περίοδο 2019-2020 ως και τις 31 Αυγούστου 2020, εξαιτίας της πανδημίας του COVID- 19.

Σχετικά με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Ι.Σ.Α., σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017, όπου αναφέρεται ότι με το νομοσχέδιο για την Ιατρική Νομοθεσία επιχειρείται η φίμωση των Ιατρικών Συλλόγων...

Στις 2 Απρίλη 2015,  πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων Ηλιούπολης, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου.          Στην πρόσκληση αναφέρονταν μια σειρά θέματα,  όπως το ΤΑΙΠΕΔ και  παραλιακό μέτωπο.

Με την παρουσία πολλών συμπολιτών μας αλλά και εκπροσώπων όλων σχεδόν των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας, καθώς όλες είχαν προσκληθεί, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (15/3) στο δημοτικό αναψυκτήριο, η εκδήλωση για την κοπή της πίτας και της συμπλήρωσης ενός και πλέον χρόνου ζωής της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. Η αίθουσα που είχε γεμίσει ασφυκτικά, αποδείχθηκε τελικά μικρή για να χωρέσει τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του επικεφαλής της παράταξης Τάσου Ευσταθίου, ο οποίος κατά τη σύντομη ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους τόνισε την απόφαση, η δημοτική παράταξη ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της στην βελτίωση της πόλης και των συνθηκών ζωής σε αυτή, προσθέτοντας ότι η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πολίτες στην παράταξη μεγαλώνουν το βάρος της ευθύνης απέναντι στον κάθε Ηλιουπολίτη.

  Την πρώτη, μετά τις δημοτικές εκλογές, συγκέντρωσή του πραγματοποίησε ο συνδυασμός ¨ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ¨ την Δευτέρα (3/11/2014), μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, αγωνιστικότητας και μαχητικότητας, όπου όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και τα στελέχη του συνδυασμού έδειξαν την διάθεσή τους για ουσιαστική προσφορά στην πόλη τους.                                                                                 Ο επικεφαλής του συνδυασμού Τάσος Ευσταθίου οριοθέτησε με την ομιλία του το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο συνδυασμός κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών και μέχρι τις εκλογές του 2019, ενώ οι συμμετέχοντες τόνισαν από την πλευρά τους ότι ο συνδυασμός πρέπει να διευρύνει ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητα του καθώς αντιπροσωπεύει τη νέα και την φρέσκια πολιτική πρόταση που έχει ανάγκη η Ηλιούπολη.

Πρέπει να έχετε μεγάλο θράσος  κύριε  Χαρδαλιά Βύρωνας 8 Νοεμβρίου 2014  Ο προηγούμενος Δήμαρχος κ. Χαρδαλιάς  με ανάρτησή του στο Facebook,  που δημοσιεύτηκε και σε τοπικά site κατηγορεί την νέα δημοτική αρχή για την μη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της παράταξης «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» και του υπ. Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου   Όπως προαναγγέλθηκε με το από 10-5-2014 δελτίο τύπου, σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της παράταξης «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο, τους αντιδημάρχους , τον επικεφαλής της διαπαραταξιακής επιτροπής και τον Νομικό σύμβουλο του Δημάρχου, επισκέφτηκε τον Περιφερειακό Διευθυντή Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο ΕΛΑΣ κ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΓΣΕΕ.   Περιήλθαν σε γνώση μας δημοσιεύματα, αλλά και στοιχεία, για παραβατικές συμπεριφορές επιχειρήσεων με υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες προφανώς με την απειλή απολύσεων ή μονομερούς επιβολής δυσμενών όρων εργασίας, εξαναγκάζουν τους εργαζόμενους σε αυτές να συναινέσουν στην αποδοχή παράνομων και καταχρηστικών εργασιακών όρων.

Με δελτίο τύπου της, στις 4/4/2014, η νέα δημοτική παράταξη «Δυνατή Πορεία ? Ώρα για δράση ? Συνεργασία Ανατροπής», των κ. Παπαδακάκη και Βρεττού, επιχειρεί να συντηρή-σει το κλίμα σκανδαλολογίας, που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό με την αβάσιμη καταγγελία που έγινε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής κατά της Δημοτικής Αρχής, περί κακοδιαχείρισης και υπέρβασης δαπανών σχετικά με τη λειτουργία του παγοδρομίου, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, καθώς και με την παράταση χρόνου και αναπροσαρμογή της αμοιβής των εκκαθαριστών της Δημοτικής Επιχείρησης.