Tag: διαγωνισμός

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στην προσπάθειά του να ενθαρρύνει τους μαθητές της πόλης μας να παραμείνουν στην ασφάλεια του σπιτιού τους και να αντιμετωπίσουν δημιουργικά αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία περιορισμού, προκήρυξε, όπως είναι γνωστό, διαγωνισμό λογοτεχνικού και εικαστικού έργου με θέμα "Μένουμε σπίτι και δημιουργούμε".

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, έλαβε χώρα ο ψηφιακός σχολικός διαγωνισμός «Λέμε Όχι στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό», με πολυάριθμες συμμετοχές σχολείων και μαθητικών κοινοτήτων ανά την ελληνική Επικράτεια.

Στο newsit.gr και στην Μάγδα Τσέγκου ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε και για τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Ο Διαγωνισμός έχει στόχο να προσελκύσει τα παιδιά να ερευνήσουν την Τέχνη του Κινηματογράφου και να εκφράσουν ανησυχίες, σκέψεις και ιδέες χρησιμοποιώντας ως εργαλείο την καλλιτεχνική ματιά τους πίσω από τον φακό.

Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον 64ο Πανελλήνιο διαγωνισμό συγγραφής και εικονογράφισης παιδικών βιβλίων της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς.

Στην κορυφή βρέθηκαν φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Κατ΄αρχήν η αλήθεια για τον διαγωνισμό για την ριζική αναβάθμιση του οδικού φωτισμού της πόλης με φωτιστικά σύγχρονης τεχνολογίας LED...

Απορημένοι και απογοητευμένοι συγκεντρώθηκαν σήμερα στα ορισθέντα εξεταστικά κέντρα όλης της χώρας εκατοντάδες μαθητές, οι οποίοι με έκπληξη ενημερώθηκαν από τους εθελοντές συναδέλφους, που τους περίμεναν έξω από τις κλειστές πόρτες των σχολείων, για την αναβολή του Διαγωνισμού Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, μετά το αιφνιδιαστικό έγγραφο που έστειλε το ΥΠΠΕΘ

Το Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία «Εποικισμός του Άρη» απέσπασε η ομάδα της ρομποτικής του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα, με καθηγητή τον Χάρη Γιούφκα, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διοργανώνεται από τον “WRO Hellas” ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Το Μαθηματικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετείχε με τρεις φοιτητές στον διεθνή διαγωνισμό Seemous 2019 που έγινε στο Devin της Βουλγαρίας από 12 έως 17 Μαρτίου 2019.

Παράλληλα με την υπόθεση του Μ.Πετσίτη που «καίει», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ.Μανιάτης –που δουλεύει όσο λίγοι βουλευτές- (δεν τον γνωρίζω προσωπικά), έφερε χθες στην δημοσιότητα μιαν απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Προδικαστικών Προσφυγών που εκδόθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2018. Πριν λίγες ημέρες.

Πώς με έναν πρωτοφανή και συνάμα εξοργιστικά προκλητικό περιοριστικό όρο στο μεγαλύτερο έργο συντήρησης οδοποιίας που έχει δημοπρατήσει, η περιφερειάρχης αποκλείει τους πάντες, πλην τεσσάρων εταιρειών, από την ανάληψή του.