Το διαβάσαμε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ
Η παιδική χαρά του Άλσους Δημήτρης Κιντής αναπλάστηκε και είναι έτοιμη να δεχτεί τα παιδιά με το τέλος των περιορισμών, ανακαινισμένη και περιποιημένη,
Η παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Φωκίδος και Παπαφλέσσα παραδόθηκε στη χρήση των παιδιών της γειτονιάς ανακαινισμένη και περιποιημένη...
Συγκεκριμένα τοποθετήθηκε νέο δάπεδο ασφαλείας 300 m2, ένα πολυσύνθετο όργανο με πύργο, τούνελ, τσουλήθρα και αναρριχητικές δραστηριότητες, ένα μεγάλο συγκρότημα παιχνιδιού πολλαπλών δραστηριοτήτων, δύο διπλές ξύλινες κούνιες παιδιών και νηπίων, μία ξύλινη κούνια «φωλιά», δύο ελατηριωτά ζωάκια δύο θέσεων, νέοι πάγκοι και παγκάκια και έγιναν εργασίες συντήρησης του παραμένοντος εξοπλισμού.
Η παιδική χαρά της οδού Εργατών Τύπου στην Κάτω Ηλιούπολη, παραδόθηκε στη χρήση των παιδιών μετά την πρόσφατη ανάπλασή της.
Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στη χρήση των παιδιών της γειτονιάς η αναβαθμισμένη παιδική χαρά της οδού Κιθαιρώνος, χρηματοδοτημένη εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
Οι εργασίες «έτρεξαν» τις ημέρες της καραντίνας στο τέρμα της οδού Ελευθέρου Ανθρώπου. Στον εκεί ανοιχτό χώρο τοποθετήθηκαν ταρτάν με διαδρόμους, όργανα γυμναστικής, κερκίδα, έγινε δενδροφύτευση και τέλος δημιουργήθηκε και ένας παιδότοπος, ο οποίος είναι έτοιμος, όμως θα λειτουργήσει όταν αυτό επιτραπεί.
Όπως είχαμε δεσμευτεί μία ακόμα παιδική χαρά για βρέφη παραδόθηκε ανακαινισμένη αυτές τις μέρες στην Κολοκοτρώνη και αμέσως μετά τη καραντίνα θα την ανοίξουμε ώστε να την χαρούν οι μικροί μας φίλοι.
Είναι πραγματικά πολύ σπουδαίο όταν οι δήμοι νοιάζονται για καθεμιά ξεχωριστή ομάδα κατοίκων τους.
Φωτογραφίες από φίλη της ιστοσελίδας (13.08.2019)...
Από την φίλη της ιστοσελίδας μας, Κυρία Ρούλα Μόσχου.
Σήμερα 9 Οκτωβρίου 2018 με Δελτίο Τύπου ο Δήμος ενημερώνει ότιι η Παιδική Χαρά της Οδού Τζαβέλα, θα παραμείνει κλειστή Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 8, 9 και 10 Οκτωβρίου λόγω ψεκασμού.
Εγκαίνια της ανακαινισμένης παιδικής χαράς στην Πλατεία Βεάκη (οδός Εργατών Τύπου), θα γίνουν την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00.
Παράνομη και αυθαίρετη κοπή δέντρων και χωροθέτηση παιδικής χαράς – Απάντηση του Συνήγορου του Πολίτη, που μας δικαιώνει απόλυτα!
Παραδώσαμε στους κατοίκους ένα νέο χώρο αναψυχής με παιδική χαρά, όργανα γυμναστικής ενηλίκων...
Μια ολόκληρη παιδική χαρά δώρισε ο δήμος Ηλιούπολης στο χωριό της Βορείου Ηπείρου, Βρυσερά που ανήκει στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου.
Στο κέντρο της παιδικής χαράς τοποθετήθηκε μια μεγάλη καστροπολιτεία, ενώ γύρω από αυτή φυτεύτηκαν δάφνες απόλλωνος και διάφορα εποχιακά φυτά και μπήκαν σύγχρονα και ασφαλή παιχνίδια, με χαρακτηριστικό το λεγόμενο «τελεφερίκ» – ακόμα και σπιτάκια των χόμπιτ!
H παιδική χαρά στην Αρχιμηδους είναι περίπου 1 μήνα χωρίς να γίνεται καμία εργασία...
«Στόχος μας η φροντίδα, η προστασία και η κάλυψη των αναγκών των ατόμων με κινητικά προβλήματα, με έμφαση στα παιδιά.
Αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της διοίκησης Γ. Κωνσταντάτου, που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο στον δήμο, είναι η εξασφάλιση μεγάλου αριθμού χορηγιών από πλήθος εταιρειών.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2021 - IlioupoliGiaOlous.gr