Tag: πανδημία

Μάλιστα αυτό αποτυπώνεται και στη μείωση των γεννήσεων. Σύμφωνα με σχετική έρευνα, σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 65% στο διαδικτυακό σεξ, ενώ στις πραγματικές, ζωντανές επαφές καταγράφηκε πτώση της τάξης του 45%.

Στον κόσμο των social media, ιδιαίτερα στα κεντροαριστερά timeline, παγιώνεται η αίσθηση ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. επιζεί ελέω πανδημίας και εγκλεισμού του γενικού πληθυσμού.

Η πανδημία φουντώνει ξανά και η κυβέρνηση δείχνει για μία ακόμα φορά ότι δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Αντί να επιβάλει κανονική καραντίνα και όχι αυτή που ζούμε από τον Νοέμβριο, ξαναρχίζει τα μπρος πίσω.

Σεξουαλικές ''τρέλες'' και αχρείαστες δαπάνες για αγορές θα συνθέτουν το «παζλ» της ζωής πολλών ανθρώπων μετά την πανδημία του κορονοϊού, σύμφωνα με τον καθηγητή του Yale και κοινωνικό επιδημιολόγο Νικόλαο Χρηστάκη.

Στη δίνη του δεύτερου κύματος της πανδημίας, ενώ η υγεία και οι ζωές μας απειλούνται ευθέως από τις εγκληματικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, η δημοτική αρχή της πόλης μας περί άλλων τυρβάζει.

Περισσότεροι από 3000 άνθρωποι παρακολούθησαν το 3ο Φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη-Reflection of Disability in Art» με ακρωνύμιο RoDi του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που λόγω πανδημίας πραγματοποιήθηκε ψηφιακά από τις 3 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2020.

Ποιο δώρο Χριστουγέννων; Εδώ, δεν έχουν πληρώσει, ακόμα, το δώρο Πάσχα! Και μην αρχίσει να λέει ο υπουργός Βρούτσης ότι όποιος δεν το δώσει θα έχει ποινικές ευθύνες, γιατί θα γελάσουν μέχρι και οι πολυθρόνες των αφεντικών…

Συγγνώμη, αλλά εμείς δεν ήμαστε που τα πηγαίναμε τέλεια με την πανδημία; Τι έγινε και τώρα, τρέχουμε και δεν φτάνουμε; Μάλλον, δεν τα πηγαίναμε και τόσο καλά, όπως μας έλεγε η κυβέρνηση και επαναλάμβαναν τα πετσοπληρωμένα μέσα ενημέρωσης.

Πανδημία και «υποκείμενα νοσήματα» τους εξασφαλίζουν έναν αιφνίδιο, απαρηγόρητο, μοναχικό θάνατο, χειρότερο κι απ' τον χειρότερο πνιγμό.

Με κοινή τους ανακοίνωση τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων Συντακτών (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και ΕΣΠΗΤ), εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τα φαινόμενα παραπληροφόρησης και fake news αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού..

«Μόνιμη δουλειά σε όλα τα σχολεία, με χειροκροτήματα δε βγαίνει η πανδημία». Αυτό απαίτησαν το πρωί της Παρασκευής με κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών εργαζόμενες στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων.

Με μία σεμνή τελετή, τιμήθηκαν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην προετοιμασία της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αλβανία, από την εκκλησιαστική κοινότητα Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως

Μέσα σε μια περίοδο που κύριο θέμα στα ΜΜΕ είναι η πανδημία του νέου κορωνοϊού #COVID19, η δημοσιογραφική παγκόσμια κοινότητα καλείται να αντιμετωπίσει μια ιδιαιτερότητα που θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τις ζωές μας, αλλά και την ψυχική μας υγεία.

Τι θα μείνει τελικά μετά την υποχώρηση της βολικής "Πανδημίας"; Έτσι όπως την βάφτισε ο Σεβάσμιος πρόεδρος του ΠΟΥ (Παρακρατικού Οργανισμού Υποταγής), που εδρεύει, όπως όλα τα ευαγή ιδρύματα, στις ΗΠΑ...

Τα έντονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα που προκαλεί στους ανθρώπους η νέα πραγματικότητα της πανδημίας του κορονοϊού και της κοινωνικής απομόνωσης που επιβάλλεται αναγκαστικά ως μέτρο αποφυγής εξάπλωσης του ιού, αναλύει η οργανωσιακή ψυχολόγος Βάσω Αντωνίου,