Tag: παπάς

Αποφυλακίστηκε χθες με απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου (ΜΟΕ) Λάρισας ο 82χρονος ιερέας από περιοχή της Μαγνησίας, που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη.

Η μνήμη του αείμνηστου συναδέλφου Γεράσιμου Αντωνέλου θα παραμείνει ζωντανή στην κοινωνία των συναδέλφων του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού - Παπαστράτειου, ως και στον μαθητικό κόσμο

Η Δ/νση και οι διδάσκοντες Καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ ΥΜΗΤΤΟΥ Εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του Μαθητή μας Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Σε όλες τις υποθέσεις που η Κυβέρνηση επιχειρεί να αναδείξει στο πλαίσιο της δημιουργίας δήθεν σκανδάλων σε βάρος της αντιπολίτευσης ή καθυστερήσει ως προς την εξέλιξή τους εμφανίζεται από τον Ιανουάριο 2016 ένα πρόσωπο, αυτό της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου.

Την καθαίρεση του ιερέα Στυλιανού Σάββα, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για την σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης Έλενας Φραντζή, από την ηλικία των τεσσάρων ετών, αποφάσισε ομόφωνα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος από παρόμοιες πράξεις πατήρ Κλεομένης "χτύπησε" ξανά! Μετά τον βανδαλισμό γλυπτού με θέμα την κρίση, στην Αθήνα, τώρα τον βρίσκουμε στη Λάρισα να βεβηλώνει μνημείο για το ολοκαύτωμα των Εβραίων!

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, οι δήμοι οφείλουν να δημιουργήσουν άμεσες λύσεις, «να μπουν στα παπούτσια του κάθε πολίτη»

Πριν από έναν χρόνο ο Γιάννης Σμαραγδής ανακοίνωνε τη νέα του, όπως πάντα φιλόδοξη, ταινία με προσωρινό τίτλο «Report to Zorba». Θα ήταν μία βιογραφία του Νίκου Καζαντζάκη, βασισμένη στο βιβλίο του «Αναφορά στον Γκρέκο»...

Τώρα και ο ίδιος ο Πάπας. Κάποτε εξαπέλυε τους σταυροφόρους του. Ίσως γιατί τώρα η Αγία Έδρα δεν είναι παρά ένα από τα παραμάγαζα του κεφαλαίου και ο ίδιος ο Ποντίφηξ δεν είναι παρά ένας περιφερόμενος πόντικας

Μετά τους μητροπολίτες Πειραιά και Γλυφάδας, οι οποίοι αντιτάσσονται σθεναρά στην επίσκεψη του Πάπα, από κοινού με τον πατριάρχη Βαρθολομαίο, στη Λέσβο και ο μητροπολίτης Άνθιμος φαίνεται ότι αντιδρά.

 Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβει το πόστο της ως Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης η πρώην εφέτης Μάρη Ζεντελή - Παπασπύρου, αντικαθιστώντας τον Λέανδρο Ρακιντζή ως η νέα ''σιδηρά κυρία'' ενάντια στη διαφθορά.   Η νομικός με καταγωγή από τον Πόρο, διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, αλλά και πολιτική δράση, καθώς ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2011, ενώ είχε εκλεγεί και Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στην Περιφέρεια Αττικής.